Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2020, 19:08
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Aby wywołać dyskusje wrzuce coś na szybko (jutro napisze wiecej).

Zszedł Buksa i zaczela sie gra w 2 polowie, ktora była bardzo fajna - spokojni 2,3 bramki mozna było dołożyć.

Po 15 minutach mowie do kumpla: patrz on nie ma siły biegac... i co? 80 minuta i skurcze.

Wali mnie, ze ma 10 czy tam 16 lat, oceniam goscia z polskiej ligi czyli: szybkosc i zwrotnośc Jacka Matyja.

Buksa dorośnie, zmężnieje, pare kilo przybierze i będzie czołgiem na miare Nalepy za czasów gry u nas, czy Stawarczyka Piotra...

Oczywiście trza oddać, że ma instynkt i strzał. Sporo piłek przeszło obok niego, gdyż nie potrafił się pozbierac. czy dołożyć susa. Póki co najbardziej odpowiedni okres gry dla niego to : od 70 minuty.

Reasumując: SPRZEDAJMY go jak najszybciej, póki są frajerzy typu nabijacze piany czy pompowacze balonika - sprzedajmy póki frajer chce się nabrac i wyłożyć jakiś hajs :] Frajer typu Milan kupujący piątka.

No to chyba tyle.

Teraz niech chorągiewki się produkują. :]

PS:

EL CAPITANO KUBA - dla mnie wzór człowieka, mój idol - kocham go.
Mecz ma różne fazy. Mówisz o tej części gry gdy korona olała obronę i rzuciła resztki sił żeby wyrównać. Wchodziliśmy wtedy w ich obronę jak w masło... bo przestali bronić. Zejście Buksy nie miało tu nic do rzeczy. Najważniejsze co Olek zrobił - to strzelił 1 bramkę która ustawiła mecz.

Bezcenne 3 punkty! Oby tak dalej
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując