Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2020, 08:58
Gunner1906 napisał(a):Wyświetl post
No dobrze tylko jeśli piszesz jednego dnia że kadra się składa z niedobitków i nie można nic oczekiwać, to innego dnia byś się nie ośmieszał i nie pisał że jednak jest kadra w porządku (chociaż w rzeczywistości jest jeszcze kilka razy gorsza niż jak twierdziłeś że się składa z niedobitków).

To tak jakbyś jednego dnia pisał Volvo są super! Cichutki, nic nie puka nic nie stuka, przejchałem 300tys bez awarii, jest git polecam auto. Po czym zostawisz na noc włączone radio w samochodzie padnie ci akumulator i będziesz pisał że Volvo są chujowe, bierzcie toyotę!

Można zmienić zdanie owszem, ale najpierw pisać że coś jest super, a potem STAĆ NA CZELE krytyków tej osoby bądź przedmiotu jest żałosne.

Wolfy ma rację. I ja nie twierdzę że Skowronek jest zły, wręcz przeciwnie. Szanuje go tak samo jak Stolarczyka
Szkoda naszego czasu na tą dyskusję. Zostaniemy przy swoic zdaniach i swiat się nie zawali. Na tym również polega dyskusja że nie zawsze dochodzi sie do konsensusu. Myślę zresztą że "czas" wystudzi resztki emocji i za jakis czas będzie mozna wrócić do rozmowy z bardziej chłodnymi głowami. Na razie jest Skowronek i o nim dyskutujmy
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując