Ogryzek napisał(a):

A dlaczego mam zmieniac tutaj zdanie? Poprzednia runda to kompletny dramat Stolarczyka jako trenera, "dyrektora sportowego" itd.
Nie tylko ja nie łykam robienie na siłe z Stolarczyka posągowej postaci przez ciebie i twoich akolitów. Stolarczyk "dokonał" wielkiego wyczynu w zeszłej rundzie. Mega długa seria porażek plus wielkie baty w Wawie i wyrównanie najgorszego wyniku w plecy od lat 50-tych. Jest za co chwalić Stolarczyka? Na siłę chcesz go wybielic. Ale jest to zbyt grubymi nićmi szyte.
W dawnych czasach jak spadalismy do dawnej "II" ligi nie mielismy takich złych serii. O ile za pierwszy okres należą się brawa Stolarczykowi, to poprzednia rundą ciągnącą nas w otchłań IV ligi mocno nadwyrężyła opinię o nim. W tym jego kurczowe trzymanie sie stołka i "magiczne" myślenie że nie zmieniając nic w grze wystarczy, żeby w końcu przyszły zwycięstwa.
btw
Chcesz robic za cenzora? Wprowadzić jakies sankcje za "mowę nienawiści"? Przyjmim do wiadomości że część forumowiczów ma prawo do swojego zdania. Ten post i poprzedni w niczym nie obraza trenera Stolarczyka a jest moją subiektywną oceną. Zreszta jak każda ocena, również twoja czy innych.
|
No dobrze tylko jeśli piszesz jednego dnia że kadra się składa z niedobitków i nie można nic oczekiwać, to innego dnia byś się nie ośmieszał i nie pisał że jednak jest kadra w porządku (chociaż w rzeczywistości jest jeszcze kilka razy gorsza niż jak twierdziłeś że się składa z niedobitków).
To tak jakbyś jednego dnia pisał Volvo są super! Cichutki, nic nie puka nic nie stuka, przejchałem 300tys bez awarii, jest git polecam auto. Po czym zostawisz na noc włączone radio w samochodzie padnie ci akumulator i będziesz pisał że Volvo są chujowe, bierzcie toyotę!
Można zmienić zdanie owszem, ale najpierw pisać że coś jest super, a potem STAĆ NA CZELE krytyków tej osoby bądź przedmiotu jest żałosne.
Wolfy ma rację. I ja nie twierdzę że Skowronek jest zły, wręcz przeciwnie. Szanuje go tak samo jak Stolarczyka