|
Może zróbmy takie glosowanie, a właściwie dwa.
Pierwsze glosowanie. Kto zawsze jest pierwszy do wieszczenia czarnych scenariuszy jak idzie źle. Reka w górę.
Drugie glosowanie. Kto zawsze jest pierwszy do hurraoptymistycznych założeń jak jest dobra seria meczów? Reka w górę.
Nie chcę osądzać bo ani takiej dobrej pamięci nie mam, ani się tak nie angażuje w czyjeś wpisy, ani mi się nie chce tego wertować, ale zapewne polowa ludzi, która się teraz podnieca by musiala podnieść rekę w obydwu glosowaniach.
Dajcie ludzie spokój, czy Wy nie możecie zrozumieć, że ta liga jest s.......ona, że żaden polski klub nie jest prowadzony sensownie (smiem twierdzić, że obecnie ot nasza Wisła ma najlepszych wlaścicieli i jeśli już to takim strategicznym mysleniem i wyciskaniem 100% z obecnej sytuacji to może zasłynąć nasz zarząd), żaden klub nie jest prowadzony optymalnie, żaden klub nawet nie robi konkretnych transferów gotowkowych, a Wy chceicie tutaj zyć jakims prawem serii, że coś się uda itd uda się bo? Zakladacie na jakiej podstawie, że ktoś coś osiągnie? Bo ja mam podstawę taką, że przed Sobolem Wisla Plock przepierdalała, wszedl tam Sobol i z dołu tabeli wyszli na pozycje lidera, i nadal jest tam Sobol i znowu przepierdalają i lecą na doł tabelii, co nie oznacza, ze nie mogą jeszcze powalczyć o Mistrza za kilka kolejek. A nasza Wisła najpierw byla wysoko, później zajebista seria 10 porażek w lidze, a teraz znowu ich olśniło i jest dobrze ale może będzie górna 8, a może spadek.
Jesteście jak mniemam stare chłopy, a się podniecacie i wypuszczacie jak małe dzieci. I w ogóle jakie to jest zjebane, że jak się przegra 5 meczów pod rząd to się zlatuje grono czarnowidzów, którzy opowiadają jak to jest chujowo i jakie beda plagi egipskie nad Wislą, a poźniej są 4 wygrane z rzedu i nie wiem już czy to nowe grono się zlatuje czy te same osoby i tu .......a jak to zaraz zaczniemy walczyć o Mistrza. Ja jebie. A prawda jest taka, że liga jest zjebana, żaden klub nie jest prowadzony stabilnie, w klubach grają odpady a nie prawdziwi pilkarze, a jak ktoś zabłyśnie to po 1-3 sezonach go nie ma, i wy na podstawie takiego gówna tworzycie zwykłe fanstasy i nie ma to nic wspólnego z jakims mysleniem i sensem. Także przestańcie tracić czas na pisanie głupot.
PS Przegramy z Koroną i nagle te same osoby beda mowić jakimi jesteśmy chujami, jakich mamy grajków zjebanych i że teraz ot już na 1000% spadek. Ludzie, weźcie sobie dajcie spokoj z takimi eksperckimi dywagacjami, bo jedynie napieprzacie jakbyście mieli IQ 40 i mowicie tak jak wiatr zawieje.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|