Blixa napisał(a):

|
Bez przesady, facet zameldowal sie prosto z lotniska i od razu strzelil bramke. Zero sparingow z nowa druzyna, itd. W Lubinie nigdy gladko nam sie nie gralo, mysle ze z Korona bedzie mial kilka okazji zeby pokazac swoje umiejetnosci.
|
Gdyby strzelił po akcji Kuba w 3 minucie to byś wszyscy srali z zachwytu że jeszcze na króla strzelców idzie

Ale ogólnie gra serio dobrze, umie się cofnąć do rozegrania, zgrać na skrzydła, ustawia się tyłem do bramki i może byc z niego jeszcze duży pożytek.
Tak na chłodno to Janicki uratował 3 punkty i jest to fakt
NIE DO PODWAŻENIA! Hebert oszczędzany na Kielce, Vukan niby strzelił ale do 64 minuty był najsłabszy na boisku. Spodziewałem się zmiany Maka za Vukana na skrzydło żeby coś z kontry urwać jeszcze czy ewentualnie wywalczyć faul i kartkę na którymś z obrońców.
Wojtkowski całkiem niezły mecz gdyby nie głupota z tym wślizgiem i żółtą kartką powodującą zawieszenie ze scyzorykami. Gdyby na VARze był Marciniak lub Gil to byśmy się bronili w 10 bo czerwo z miejsca by poszło.
Zastanawia mnie Żukow który z Jagiellonią przebiegł podobny dystans i wydawał się mieć siły na drugi mecz, a dzisiaj już w 80 minucie jakby gościa odcięło, ale może to kwestia gorszego dnia.
To tak z tego co ja zauważyłem w trakcie meczu w odniesieniu do meczu na R22. Z taką grą spadek nam nie powinien zagrozić, pod warunkiem że nic się nie posypie.