Wyświetl pojedynczy post
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2020, 10:47
Koledzy błagam, loduuu. Po wspomnianym 4:0 z Legią w tamtym sezonie pojechaliśmy do SOSNOWCA i wracaliśmy z niczym, po wygranym 4:0 z ŁKS pojechaliśmy do Białegostoku i wracaliśmy z niczym. Po wygranej 5:2 z Lechią pojechaliśmy do Szczecina i wracaliśmy z niczym. Po wygranej 3:0 z Górnikiem pojechaliśmy do Wrocławia i... wracaliśmy z 3 punktami, ale nie muszę przypominać na jakim to było farcie.

Także spokojnie, w dalszym ciągu jesteśmy jedną z ostatnich drużyn w lidze i mimo że pierwszy mecz wypadł obiecująco to nie znaczy, że następny też taki będzie. Ja też jestem optymistycznie nastawiony bo zawodnicy którzy przyszli podnieśli poziom naszej kadry kilkukrotnie i o utrzymanie jestem względnie spokojny, ale mój optymizm nie jest aż taki żeby tak jak Szneka wyżej być pewnym 9 punktów w 3 następnych meczach.

Jeśli chodzi o górną 8 to oczywiście jest to możliwe, ale bardzo, bardzo mało realne. Nie wierzę że uda nam się z pozostałych 9 spotkań wygrać 7 (a i to może nie wystarczyć). Te czasy odeszły razem z Wisłą Macieja Skorży...
Terminarz dodatkowo nam też nie sprzyja bo po wspomnianych 3 meczach zaczyna się maraton z mocnymi ekipami. Z resztą nawet jaki by nie był terminarz, nawet jakbyśmy 9 razy mieli zagrać z ŁKS u siebie to i tak wygrać 7/9 nie byłoby lekko.
Odpowiedz cytując