Wyświetl pojedynczy post
rdunia87
Banita

Od: 03.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2020, 09:16
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
No ciężko sie dyskutuje z takimi ogranczonymi ludźmi jak ty. Masz rację. Argumenty ci podałem proste. Polska ma ciężką i bolesna historię, całe to lewackie towarzystwo od PO po SLD wyznaje poglądy ze UE to nasz pan, ze trzeba sie ich słuchać, plecie cos o wyzwalaniu Polski przez komunistów i udziale Polaków w zbrodni Niemców podczas II ws. Idąc dalej, tu jest Polska wiec dla takich śmieci ktorzy głoszą takie poglądy miejsca nie ma, a ludzie ktorzy ich popieraja nie maja prawa glosu. Prote jak budowa komunistycznego cepa - to powinno do ciebie przemowic.
I dyskusji dalej nie ma czy uchodźcy dobrzy, czy kosciol dobry, bo.sie sami z tej dyskusji brudasy wywaliliscie nie szanujac Polski i patriotow.
Uwielbiam takie .......enie o cierpieniu PL ze względu na 2 wojne światową, do dzisiaj nie ma co do gara włożyć. Nawiąż jeszcze do rządów krzywoustego. Cała prawica jak nie ma argumentów to pierdzieli o historii. To już jest nudne. Ta twoja znienawidzona Unia wpompowała do budżetu 110 miliardów złotych. Nie pieprz mi o patriotach. Jednym z kluczowych elementów polityki jest polityka zagraniczna, która aktualnie jest w takim stanie jak domy w Afganistanie po nalotach i taki prawicowiec przyklaskuje nazywając się patriotą to sorry z mojej perspektywy to jest antypolak który przyklaskuje gdy ten element polityki jest rozpieprzany. Znam chłopie masę ludzi z różnych środowisk i masa antyprawicowców którzy są mega ogarnięci odprowadzają mega duże podatki żeby ten kraj jakoś funkcjonował, wiec nie pierdziel mi tu głodnych kawałków o śmieciach z ławki pod blokiem w dresach w bluzach PW na zasiłku którzy kombinują jak tu kogoś skroić i to jest dla ciebie pierwszorzędny egzemplarz mający prawo wyborcze? Jest ta demokracja więc każdy ma prawo wyborcze. Tylko tobie ewidentnie przeszkadza nie ta grupa która powinna.

@Padre
"Jak zwykle fani opozycji bez argumentów."
Ludzie pracują a w środku nocy w środku tygodnia odpoczywają żeby później można było zapłacić podatek na wspieranie nierobów którzy o 00:30 mają czas na pitolenie głupot oraz cieszących się ze wsparć socjalnych typu 500+