|
No jeśli tu stajesz w obronie jakiegoś lewactwa, które jedyne co potrafi to siać ferment i załować, że nie rządzi opcja ogólnie mówiąc pro komunistyczna, pro lewacka, pro poddańcza UE, opcja, która zasłynęła z wyprzedawania Polski, to tak, też do Ciebie.
Bo nie wiem co mi tu za filmik pokazujesz i co chcesz nim udowodnić. Rozumiesz to, że jest takie coś jak Polska, jakiś kręgosłup moralny bycia Polakiem i automatycznie się z tego czlowiek wyklucza jeśli mówi lub popiera ludzi, którzy głoszą super poglądy, że m.in. Polacy wspołpracowali z nazistami (jakie to jest ....a krzywdzące w naszej sytuacji, gdzie oficjalnie nie mieliśmy jako Polska żadnego oddziału SS, gdzie mamy najwięcej osób z tytułem Sprawiedliwy Wsród Narodów Swiata i gdzie Polska jako kraj i Polacy jako naród najbardziej ucierpiał podczas II wś - śmierć milionów i zgliszcza miast) albo że komuniści wyzwolili Polskę.
Jak ktoś w wolnej Polsce takie rzeczy mówi, dziś, mając tyle źródeł i gdy za prawdę się nie przesladuje to jest śmieciem a nie Polakiem, a jak ktoś takich ludzi popiera to jest zerem. Bo każdy normalny czlowiek by wolal umrzeć niż tak się zeszmacić (wypowiadając takie slowa) i by wolał żeby już ta Polska nie istniala, przegrała, ale z honorem, ale żeby nikt takiej kłamliwej narracji nie prowadził za cene wolności.
Kiedyś ludzie umierali za ideały, za Polskę, za prawdę, dziś takie śmiecie nie mające honoru potrafią opluwać wlasny kraj. Przemyśl czy to jest normalne
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.02.2020 o godz. 23:20.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|