Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2020, 22:13
Gunner1906 napisał(a):Wyświetl post
[B]
Jest tego dużo dużo więcej ale nie będę się już nad nim pastwił. Mam nadzieję że to da do myślenia z jakim użytkownikiem mamy do czynienia. Zwracam tylko uwagę bo on nie jest jedyny na tym forum który kiedy "idzie" potrafią całować piłkarzy i trenera po stopach, a kiedy coś się zaczyna psuć to obrażać i pluć na tą samą osobę jadem. Maciej Stolarczyk to osoba zasłużona dla tego klubu przede wszystkim jako piłkarz a jako trener był z nami w jednym z najtrudniejszych momentow w historii i na pewno nie zasłużył na obrażanie go. Nie chciałbym żeby było podobnie ze Skowronkiem, a w naszej sytuacji jest raczej pewne że na jesień czeka nas kolejna przebudowa i trener może mieć różna sytuację kadrową
To może tak dla odmiany zrobisz zestawienie wolfiego, tego przygłupa albo trolla słynącego z języka "miłości"? Do dziś zresztą nie wiem kim jest. Tak dla równowagi? Razem z Czerepachem, innym wolnomiślicielem tego forum, porównywalnym tylko do ciebie w "szybkości" myślenia.

Mnie by się nie chciało grzebać, ale ty widać masz sporo czasu. Szkoda tylko że powycinałeś to z kontekstu całych wypowiedzi.

Rozumie ze ty jak raz masz jedno zdanie na jakis temat, to nawet pod wpływem faktów czy argumentów po pewnym czasie je nie zmieniasz? Takich ludzi nazywa się "krowami". Bo krowy nie zmieniają zdania.

btw
Widze że wszyscy z którymi ja mam, albo o oni ze mną mają na pieńku się zebrali. Stado hien? Z lekka żałosne. Ale tak to jest mieć swoje zdanie a nie być wroną.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując