Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2020, 22:08
Sprzedawalismy za ochlapy bo po pierwsze byla kasa od Cupiala "na życie" wiec kazdy miał w dupie dorabianie klubu w inny sposób, po drugie klubem rządzili dyletanci, w sumie pięknie sie wypromowali bo przecież jeszcze kilka lat temu Czerwiński, Mietta itd to brzmiało dumnie. Ale jak teraz człowiek zmadrzal i przejrzal na oczy to.czego oczekiwać po ludziach tego pokroju, ktorzy tak na prawdę sa zwyklymi lesnymi dziadkami, ktorzy zatrzymali sie w czasie, a w Wisle wtedy mieli duzo do powiedzenia. A po trzecie sprzedwalismy za grosze bo my sie po prostu nie umielismy (mam nadzieje ze to czas przeszly) wypromować, szanować i cenić. Z Legii w sumie nikogo za grosze nigdzie nie puszczają, z Lecha tez. Z byle grajka co jedna runde dobrze zagra zrobią gwiazde i za niego krzycza, a młodzików zdolnych to jedynie za grube miliony sprzedaja i tam nawet nie ma tematu ze ktos mlody zdolny, pójdzie za grosze albo z wolnego kontraktu.
Tzn pewnie jakieś przypadki by sie w Legii i Amice znalazły, nie.wiem.czy Bereszynski z kartą w ręku nie przechodził do Legii ale nieważne... ważne ze w tej materii to te klubu nas wyprzedziły o lata. No ale tak.sie tez m.in. skończyło przez brak szkolenia młodzieży
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując