Ogryzek napisał(a):

Idze idze w kukurydze fermenciarzu. Szkoda czasu na ciebie. Taaa pluć. Nie dość że niewiele wnosisz do dyskusji to się mocno "grzejesz". Calm down.
btw
Pierwszym orędownikiem Skowronka jako trenera u nas na forum byłem ja, nie ty. W tym czasie, kiedy ty leżałeś na płask przed śrubującym kolejne rekordy przegranych Stolarczykiem. Więc nie zmyślaj i nie pisz niestworzonych rzeczy bajoku. Tyle w temacie.
|
Przestań już z tymi wieśniackimi tekstami bo to forum Wisły Kraków a nie Jutrzenki Giebułtów. ,,Idze Idze w kurkurydze" "idze bajoku", co to kur wa ma być? Skąd ty się zerwałeś?
I co z tego że byłeś pierwszym orędownikiem? Byłeś też pierwszym orędownikiem kiedy Stolarczyk wygrywał a potem na niego plułeś.
Możesz być pierwszym orędownikiem Skowronka i lizać mu dupę teraz a potem przy serii 3 porażek z rzędu pisać do niego Skowronek won tak samo jak to robiłeś ze Stolarczykiem. Pfu...
U mnie w przeciwieństwie do ciebie na próżno szukać postów gdzie chwalę Stolarczyka co próbujesz mi na siłę wcisnąć. Ani go nie wychwalałem kiedy miał dobry skład ani go nie krytykowałem kiedy przyszła seria porażek z bardzo marnymi piłkarzami których miał do dyspozycji. Ty natomiast jak rasowa chorągiewka, był skład- były wyniki - Stolarczyk the best, przyszła seria gorszych meczów spowodowana milionem różnych czynników to "Stolarczyk won zerosiódemkowcu"