Gunner1906 napisał(a):

Jaki kontakt z zespołem? Stracił zespół a nie kontakt z zespołem. Jak tego nie rozumiesz to do piaskownicy. Kilka lat temu kopałem w Podgórzu (A klasa). Nieoczekiwanie do tego klubu przyszedł trenować Grzegorz Pater. I to wcale nie oznacza że z takim gościem na ławce klub sobie ot tak wejdzie do 3 ligi. Do tego potrzebne są pieniądze. Na początku razem z nim przyszło kilku dobrych grajkow i A klasa wygrana w cuglach. W następnym sezonie brakło punktu do awansu do IV ligi i ci lepsi poodchodzili. I co? Mimo że trenował nas gościu który miał kilka MP i ładował gole Barcelonie to z kalekami na boisku niewiele mógł zrobić. Efekt? Jeszcze dwa sezony w środku tabeli okręgówki i spadek do A klasy. Najważniejsza jest jakość piłkarzy. Oczywiście nie twierdzę że Stolarczyk powinien nawet z taką kadra jaka wtedy posiadał notować takie wyniki i nawet decyzję o jego zwolnieniu w tamtym momencie rozumiałem, ale nigdy by mi nie przyszło żeby z nim "jechać"
Można zwolnić trenera, można go nawet krytykować, ale obrażać trenera który dał tyle dobrego Wiśle w poprzednich latach to szczyt buractwa. A już wogole jak się pół roku wcześniej wychwalało go pod niebiosa. Gościu proszę cię, jak za pół roku masz pisać teksty obrażające Skowronka to teraz się nie ośmieszaj i nie pisz jaki on jest zajebisty
|
Idze idze w kukurydze.
Szkoda czasu na jałowe dyskusje. Chcesz, postaw sobie kapliczkę z Stolarczykiem w domu. Mnie szkoda czasu na twoje płacze.
Jest nowy trener, nowe rozdanie a ty dalej grzebiesz patykiem w.... Nie szkoda ci czasu na jątrzenie? Stolarczyk to już przeszłość. Teraz jest Skowronek.