Wyświetl pojedynczy post
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2020, 17:01
Gunner1906 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście ja nie twierdzę że nie można chwalić. Również podoba mi się gra za Skowronka. Jednak głównym powodem tej dobrej gry jest przede wszystkim dobry materiał ludzki jaki posiada. Od razu widać że Turgeman nakrywa czapką Drzazgę tak jak Żukow Plewkę, a Herbert Janickiego. I tak jak Stolar miał fajny skład kiedy wygrywał tak po prostu potem nie miał żywnie kim grać stąd te wyniki i obrażanie go w tamtym okresie było dla mnie mega frustrujące. Nie chciałbym żeby po tym jak na jesień znowu odejdą kluczowi zawodnicy i Skowronek zacznie notować gorsze wyniki sytuacja się powtórzyła bo chyba zacznę strzelać do ludzi...
Jasne
Wyniki druzyn w poszczegolnych okresach i ogolnie gra zespolu jest jedynie odzwierciedleniem jakosci pilkarzy w nich grajacych. W takim razie po co Skowronek? Golym okiem widac poprawe w organizacji naszej gry - stale fragmenty gry, wyprowadzane kontry, mniej "tiki-taki" miedzy bramkarzem a srodkowymi obroncami. Roznice bylo widac od razu w pierwszym meczu Wisly za Skowronka.
Odpowiedz cytując