Brawo dla chłopaków za mecz i 3 punkty. Ja tylko bardzo proszę i apeluje. Nie piszcie znowu w samych superlatywach o trenerze skoro wiadomo że na przyszły sezon znowu rozbiórka drużyny i przyjdą słabsze mecze. Znowu potem zacznie się obrażanie, pisanie Skowron won itp. To jest żałosne. Dla przypomnienia wrzucam cytaty co się działo kiedy Stolarczyk wygrywał mecze na początku kiedy miał dobrą pakę:
Mamy KIBICÓW + Mamy ZESPÓŁ + mamy TRENERA = MAMY LIDERA !!!!
Panie Trenerze - zwracam honor i przepraszam za brak wiary w Pana umiejętności.
Z zadziwiająca łatwością przychodzi nam strzelać bramki. 5-2 z Lechem, 5-2 z Lechia, 3-0 z Górnikiem. Takich wyników nie powstydzilaby się Wisła Kasperczaka. Wisła Stolarczyka jednak piszę nowa historie.
Brawo drużyna, brawo trener, brawo klub. Tak trzymać!
Panie trenerze ! Panowie piłkarze ! Jak wy mie zaimponowaliście w tym momencie !!!!!!! Chylę czoła, a za tydzień powiem wam to osobiście !
Jak nie byłem przekonany do Stolarczyka, to teraz z radością odszczekuje. Trenerze gratulacje, ze z liderem zagrałeś swoje - mało kto ma tyle odwagi !!!!
Nie wiem kto wymyslil Stolarczyka jako renera ale narazie to strzal w 10.
Bardzo cieszy, że Stolar pokazał duże cohones i zagraliśmy to, co graliśmy od początku sezonu. Nie spękał, drużyna też. Za to wielkie brawa.
Graliśmy jednak trochę inaczej niż ostatnio, a przynajmniej zmodyfikowaną wersję. Po to Stalarczyk dał dwóch szybkich skrzydłowych, aby liczyć na szybki atak i zagrania na wolne pole do skrzydłowych z obrony albo drugiej linii.
Serce rośnie, jak się to ogląda. Stolarczyk pokazuje, że można grać w tej lidze efektownie i efektywnie.
Wlasnym oczom nie wierze momentami z jakim rozmachem i polotem konstruujemy akcje
Ale najbardziej mi sie podoba, ze po objeciu prowadzenia nie cofamy sie jak przez 5 ostatnich lat tylko cisniemy mocniej
Wiem, ze dopiero 6 kolejka ale dziekuje za te emocje,ktorych przed sezonem sie nie spodziewalem
Gratulacje dla trenera i drużyny.
Wynik mówi sam za siebie. Górnik sobie stworzył parę sytuacji, na szczęście nic nie wpadło, bo 3:0 wygląda lepiej niż jakieś 3:1. My też mogliśmy go dobić czwartym golem, ale nie ma co być zachłannym )
Emocje trochę opadły, chociaż dalej nie mogę uwierzyć w to, co miałem PRZYJEMNOŚĆ oglądać dzisiejszego wieczoru na Reymonta. PAN Trener, PANOWIE Piłkarze, PAŃSTWO Kibice !
Wyjebane, czy prowadzimy 2 czy 3-0. Dalej idzie ogień od przodu i lecimy na nich.
W końcu
"7 stracimy, 9 strzelimy ....a"
Co tu dużo mówić... ukłony nad zespołem, całym sztabem i oczywiście trenerem. Możecie się śmiać, ale uważam że kiedyś (nie wiem kiedy, za 3,5, 10 lat), ale Stolarczyk będzie trenerem kadry.
Dziękuję za ten mecz DRUŻYNO i TRENERZE. Każdy tak myśli byliście dziś zajebisci!
Dawać następnych do golenia!
Bardzo mi się spodobało to, że Stolarczyk dał zadebiutować Grabowskiemu, pokazał tym ruchem, że on też jest częścią tej drużyny.
Świetny mecz całego zespołu. Dla mnie najlepsi w meczu byli Kort, Kostal i Pietrzak. Reszta również bardzo dobrze zagrała. Mateusz Lis wybronił wszystko - mecz na 0 z tyłu. Fantastyczny wieczór.
Dziekuje trenerowi i piłkarzom za ten wczorajszy spektakl
Najśmieszniejsze jest to że kilka z wyżej wymienionych zdań są napisane przez tych którzy potem najbardziej go wyzywali (m.in użytkownika ogryzka)

. Także apeluje: Nie podniecajcie się, że mamy super trenera bo znowu potem się rozczarowujecie i zaczniecie obrażać na całego.