Moja ocena zawodnikow i meczu - tylko moja subiektywna - TYLKO I WYLACZNIE PO TYM MECZU : Buchalik - trudny do oceny bo nie mial sie czym wykazac ( slabosc fawozywonaj Jagi) , - Burliga - swietny wystep , dlaczego ? bo sie nie zagotowal , gdyby mial zawsze chlodna glowe to bylby duzo lepszy i stabilniejszy grajek - jednak - z psychilom nie da sie wygrac i kiedys bedzie KLOPS , - Klemenz - niestety wciaz mysle ze powinen zostac elektrykiem , bo to mega haotyczny i elektryzujacy obronca , bez techniki - dzis sie udalo , - Hebert - za krotko gral - nie mam zdania - Sadlok -( niestety moje zdanie sie nie zmieni od 2 lat i uwazam ze to beznadziejny lewy obronca - moze trzeba zmienic pozycje

? - ) - Wojtkowski - wg mnie super wystep - tzn nie bylo w nim tego ....owatego zelusia jakiego znamy tylko kolesia ktory sie stara i walczy - Kuba - profesor - tacy ludzie musza grac , niewazne ze nie szarzowal skrzydlaem , dryblingami - to jest czlowiek ktory nawet jak nic nie robi to swoja osoba uskrzydal innych ) - Basha ( niestety nie napisze o nim nic dobrego bo niecierpie takich zawodnikow - nic w ataku - nic w obronie - tylko podania do najblizszego zawodniak ) - Vukan - kurde - tu jest problem - to jest widac koles z technika - fantazja - ale cos ....no niewiem - widac ze koles ma papiery na granie , Zukow - pozytywny dzik - idealny na nasza slaba lige - z serduchem , malo techniki - duzo zaangazowania , tacy ludzie sa bardzo potrzebni - Turgeman ., hmmmm - facet strzelil niezla brame ( przy mega farcie i siatce obroncy , zmarnowal jadna setke wczesniej - ciezko ocenic kogos kto otworzyl wynik ale w sumie nie bylo go widac , - Buksa -( "moj" Olus zagral niezle - strzelil bramke - coz chceic wiecej - 17 lat - ....Klimala 19 lt po 7 bramkach poszedl z 4 mln euro ....co by bylo gdyby magik taktyki stawial na Ola i dawal mu pograc zamiast przegac 11 meczy

? co by bylo gdyby 17 Olek strzeli l tez 7 bramek

? ./....... zwyciezcow sie nie sadzi , trudno po 1 meczu stwierdzic czy Wisla byla tak mozna czy jaga tak slaba ,, czas pokaze , ....mecz mogl sie roznie potoczyc , gdyby nie siatak obroncy jagi przy strzale ( wg mnie spoznionym) , gdyby Imaz cos strzeli l po drodze

....jestem optymista bo GRALISMY Z JAGA , tylko czy ta dzisiejsza Jaga to nie byla Arak w meczy z parchatymi

? .......wg mnie wynik lepszy niz gra ....ale duzo nadzieji ......to tylko moja osobista ocena ....a teraz zapraszam do hejtu i heheszkowania