Karherop napisał(a):

Fan club Serafina Szoty? Bo chyba nie chcesz powiedzieć że pierwszym wyborem do obrony powinien być 39 latek który za 4 miechy kończy karierę?
|
Jakby komuś się czytać nie chciało - Przyjedzie ....a na mecz!!Proszę zbierzcie się do cholery - pół Krakowa, mnóstwo FC! , nie kombinujcie że jest Legia, Amika. Klucz to dobrze zacząć bo okaże się że tamte mecze mogą już niewiele znaczyć.
Brożek chyba ze 2 lata temu skończył karierę

Ale tak na serio to in minus mnie Wasyl zaskoczył. Lata latami, ale też przeciwnicy nie ci z którymi wcześniej grał.
Z drugiej strony partnerzy z obrony też się nie popisali. Konkretne boki i dobry partner na środku i myślę że Wasyl dobrzy by tym dyrygował.
Co do transferów - ciężko mi cokolwiek napisać.Wiadomo że wszyscy nie wypalą, przydało by się choć dwóch którzy uporządkują grę. Błaszczu jak gra to widać że jest poziom albo i dwa wyżej niż reszta. No i ta reszta m musi wykorzystać jego zmysł do kombinacyjnej gry bo sam to on niewiele zrobi.
Do tego obrona obroną ale my musimy atakować bo remisami to daleko nie zajedziemy. Szkoda że tak chujowo się te ostatnie wyniki ułożyły bo powiedzmy sobie szczerze, nie często się zdarza by taka Koron wywiozła 4 punkty grając mecze w 10 czy w 9. Pomijam inne dziwne wyniki w ostatnich kolejkach.
Boję się też trochę że będą 'za bardzo chcieli' w sobotę, bo my to po prostu musimy wygrać.
Jak dotąd - zdecydowanie najważniejszy mecz tego sezonu.Nie Legia, nie Amika a właśnie Jaga.