master17 napisał(a):

|
Największym problem w Wiślackim Świecie nie jest brak herbu TS, a jakość gadżetów i wybór w stosunku do ceny. Koszulek meczowych nie licząc, to jedyny gadżet jaki pamiętam i był dobry, to była zimowa niebieska czapka adidasa. Sklep powinien być jeden wspólny, bez podziałów, konkurencji itp.
|
Żeby robić coś dobrze, to trzeba robić to kompleksowo. Nie da się półśrodkami. Wiem, bo sam prowadzę biznes jest to złota zasada. Jak nie masz praw do nazwy i herbu, to ciężko się za to brać poprostu.
Adrio napisał(a):

@Lvcas
Z tego co wiem to wsparcie finansowe udzielamy dla SA nie dla TS. Więc mimo wszystko nie możemy wymagać od TSu jakiejkolwiek odpowiedzi.
|
Powinniśmy wymagać od całej Wisły Kraków transparentności, rzetelności, pracowitości, i UCZCIWOŚCI. Boisko na które są zamrożone pieniądze ma powstać na terenach TSu z tego co słyszałem. Do dziś sprawa gwiazdki dla akademii nie została wyjaśniona. Nikogo nie interesuje dyletanctwo obecnych władz. To jest dla mnie smutne. Akademii przelatuje gładko 100 000 zł koło nosa za brak 2 czy 3 papierków i nikt nie widzi problemu, że osoby za ten błąd nie są rozliczone. Masakra