Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2020, 23:10
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Mnie z tych transferów poza klepniętym Żukowem najbardziej ciekawią :

1) potwierdzony Herbert - czy da radę, bo ostatnio w JL2 radził sobie w kratkę, a w Polsce całkiem całkiem. Strzelam, że da radę. w Japonii - szczególnie w niższych ligach gra się piłką szybko i technicznie, moim zdaniem radził sobie średnio, bo na takie granie jest po prostu za klockowaty. To jak Kosowski i Bundesliga. Leserstwo podparte bajeczną techniką w Niemczech po prostu nie miało prawa przejść.

2) Tomczyk - tylko szkoda, że omawiane jest wypożyczenie pewnie bez opcji wykupu... Strasznie niedoceniany w Lechu, a gdy tylko wchodzi na boisko to albo strzela albo śmierdzi golem. Technicznie nie wirtuoz - raczej surówka, ale to jest gość, którego piłka szuka w polu karnym i mógłby się okazać strzałem w dziesiątkę. Tylko, jeśli nie będzie perspektywy wykupu to lipa.
Na weszło.fm w magazynie lig egzotycznych gościł ostatnio Kamiński, który grał w Japonii 5 lat i powiedział, że w JL2 (90% zespołów) gra się lagę do przodu do wysokich, zazwyczaj zagranicznych piłkarzy, który mają ją zgrać. Taki późny Skorża. Tak więc twoja teoria nietrafiona
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując