Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2020, 19:53
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
W listopadzie i grudniu w 7 meczach dostał łącznie 90minut. Nie wydaje mi się to dużo, zwłaszcza biorąc pod uwagę jaką manianę graliśmy oraz fakt, że nasi napastnicy zdobyli w tym okresie JEDNĄ bramkę - Brożek w Zabrzu.
Nie ma 16 lat, wczoraj skończył 17. Wiem, że miał kontuzję, ale siedząc na ławie czy grając po 10 minut to się do ligowych obciążeń nie dopasuje.
Zobacz sobie ile minut rozegrał rok starszy Karbownik.
Dwa lata starszy Karbownik. W tym okresie to bardzo dużo.
Grał tyle ile mógł. To że Ci się to wydaje mało - nie wiem co Ci mogę napisać. Młodziutki chłopak po kolejnej kontuzji, wy byście go zajechali w wieku 16-17 lat tak że w wieku 23 miałby historię kontuzji dłuższą niż listę występów. Jest sporo takich piłkarzy których za młodu zniszczono, u nas choćby Czekaj.
Poprzedni sezon Buksa też stracił przez kontuzję. Poza tym wchodząc zawalił nam ważnego gola, to nie jest tak że wpuszczanie go jest zawsze wskazane.

Proponuję ocenę zostawić trenerom, chłopak broni się umiejętnościami więc nie ma obaw że będzie siedział na ławce, ale pewnie w najbliższym czasie nie zagra nawet 60 minut od początku.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując