bridgeburner napisał(a):

Jeżeli dojdzie Hebert i "konkretny napastnik" to oczywiście optyka się zmieni
Tupta z tego co wyczytałem to jakieś sporadyczne występy ma na boku, nie wiem co to za alternatywa? Łapać minuty to może i powinien Buksa, nawet z boku, bo szybkość ma a nie wypożyczony Słowak który ostatni mecz rozegrał w maju. Nie ten czas na takie eksperymenty pod tytułem "może zatrybi"
Z tym zamknięciem okienka to tez tak nie do końca, jeżeli celujemy w darmowych graczy to tacy takze mogą podpisywać umowy po okienku, co najwyzjen bez zgłoszenia do pucharów ale z drużynami grającym w pucharach na wiosnę raczej o zawodników nie rywalizujemy
Zamiana Grabowskiego na Hołownia to klasyczne zamienił stryjek...
W razie czego to prędzej tam Bury pójdzie więc po co wydawać na jego pensje?
Kluczowy jest czas, moim zdaniem sens maja tylko transfery zrobione przed obozem, najłatwiejsze mecze do ugrania punktow są na początku, w lutym, jak ktoś przyjdzie 3.02 to raczej Skowronek go po 2-3 treningach nie wystawi
W ogóle to ciekawi mnie sprawa młodzieżowca, Zukov na ławkę nie przyszedł, liczę że do formy wróci Vukan, Basha to nasz najlepszy zawodnik, w odwodzie jeszcze jest Chuca który zaczynał przypominać piłkarza grając w srodku
Szkoda sadzac 2 z 4 takich graczy na ławie kosztem Pawłowskiego (który z mlodziezowcow fakt faktem wyglądał najlepiej)
|
Albo po prostu zagrac klasycznym 4-4-2 ( wg mnie proste i idealne ustawienie na nasza smieszna lige gdzie kazdy 4-5-1) i wystawic Bukse w parze z Broziem , i klopot mlodziezowca chwilowo zazegnany , srodek 2 z 4 ( Vukan, hamulcowy, Zukov czy Chuca) na skrzydlach zdrowy Kuba z Makiem ...obbbrona ? obrony ten zespol nie ma zadnej