FraMat napisał(a):

konkretne
OK.
Dobrze zacząłeś.
Na jeden punkt odpowiedziałeś.
Co z pozostałymi ?
L4, z których można szybko zejść, jakieś konkretne sukcesy TS oprócz pomalowania sal, "zasięganie opinii LMM"...?
|
No z tymi L4 jest taka zabawa, ze laski sa na kopie w dupe tylko wlasnie zwolnienie lekarskie i prawo pracy trzyma je na liscie. Ostatnia, bodaj z personelu Restauracji u Wislakow.
Obawiam sie, ze tak latwo nie jest jak piszesz, ze telefon i w 5 minut to rozwiazuja
Pomalowanie sal sportowych to malo ? Zamazanie emblematow Rekina, ktory walal sie wszedzie ja bym docenil. Wczesniej nie do pomyslenia. Tak samo jak renament klubowego sklepu, wszystko odeszlo do lamusa.
Tak na marginesie, najlepiej sprzedawaly sie gadzety z rekinem i ostra kolekcja
taka szpilka do tego Piknika, ktory pisze ze 99% klientow to kibice pilki noznej .
Silownia, tez dostaje drugie zycie. Starano sie za wszelka cene rozwiazac baardzo nie korzystna w skutkach przy zerwaniu umowe. Udalo sie.
Sekcja TSW odswierzona (akurat tutaj nie widzialem potrzeby.Tomek swietnie to prowadzi). Obecnie mamy cos na wzor szkolek jakie istnieja bezproblemowo w kazdym miescie.
Restauracja,zmienia wlasciciela. Wkrotce pewnie dowiemy sie cos wiecej.
Wyrzucono praktycznie wszystkie umowy podpisane za poprzedniego zarzadu na uslugi do kosza.
Pozyskano dofinansownie na budowe boiska AP, ktore rowniez wspolfinansuje Socios.
W planach wieksza wspolpraca z Platinium, zagospodarowanie terenu a tym samym wykorzystanie lezacych odlogiem terenow.
Tak na szybko, nie wiem czy Cie to zadowala jednak ja doceniam. Nie da sie wszystkiego zalatwic od tak, gdy wiekszosc ludzi decyzyjnych jest zatrudniona na innych zewnetrznych etatach.
Przyznam Ci racje z LMM. Blad Wislockiego i nie powinien o nim wspominac. Raczej wiadomo, ze LMM pelni tam funkcje tytularne a nie decyzyjne to mimo wszystko. Oczywiscie sa i wpadki, wpadki takie ktore moga sie zdarzyc wszedzie
PS:
Dlaczego nazywasz LMM Ubekiem ? Rozwin, jestem ciekawy skad masz podstawy do tak obrazliwego oskarzenia.