Wyświetl pojedynczy post
Piknik1906
Senior Member

Od: 01.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2020, 01:05
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Z czysto biznesowego punktu widzenia (tak wiem uwielbiasz ten argument) To TS wraz z zmianami powinno krzyknac 6mln i oczywiscie bys wyzywal od oszustow, lecz mieli by racje
Z czysto biznesowego punktu widzenia to BJK nie powinni przedłużyć pożyczki. Otrzymać od spółki informację, że nie zostanie spłacona i rozpocząć windykację akcji z zastawu rejestrowego. Po ich przejęciu (szansa, że biegły wyceniłby je powyżej jakiejś symbolicznej kwoty wynosi zero), windykować niespiesznie dalej z hipoteki pozostałe prawie 4m złotych, a jak zarząd TS zacznie błagać, żeby im te grunty odblokować bo zaraz stracą płynność a nikt z nimi bez gruntów nie chce rozmawiać, przekazać do podpisania dokumenty przenoszące prawo do znaków i kontrolę nad długami.
Wtedy tacy jak Ty wraz z zarządem dopiero by lamentowali i coś trudno mi uwierzyć, że dalej byłbyś zwolennikiem tezy „widziały gały co brały”.

Na szczęście BJK, a przynajmniej Kuba, skrajnie różnią się od takich jak Ty czy zarząd TS. Choć ja im się dziwię jak widzę jak ludzie o Twoich poglądach ich traktują i co o nich piszą.

Oczywiscie, ze belkot. Jesli mi udowodnisz, ze TS obecnie skubie nawet kieszenie SA to ja chetnie to wycofam.
To trzeba udowadniać? SA utrzymuje drużynę piłki nożnej i przychody od jej kibiców powinny ją w tym wspierać. Tymczasem TS prowadzi sklep skierowany w 99% do kibiców piłki nożnej i czerpie z niego korzyści. Mówiąc wprost wyprowadza przychody piłki nożnej do innych sekcji. To oczywiste.

Udowodnij mi, ze w TS to te same stare uklady i na koniec ze to proba utrzymania przez nich wladzy
Jesli mi tego nie potrafisz udowodnic to sorki ale to BELKOT! Manipulacja.
Dwoje członków zarządu było członkami zarządu prowadzonego przez Marzenę S. Jedna z tych osób była jej najbliższą przyjaciółką, a druga kierowała sekcją, która w 2015 roku przesądziła o wyborze zarządu związanego z Pawłem M i Grzegorzem Z. Obydwie wyraziły formalną zgodę na sprzedaż SA przebierańcom za złotówkę. Kolejne dwie osoby z obecnego zarządu to członkowie komisji rewizyjnej poprzedniej kadencji, która rok w rok zatwierdzała bez mrugnięcia okiem efekty działań zarządu Marzeny S. Kolejna osoba była członkiem sądu koleżeńskiego i jakoś nie słyszeliśmy o jej protestach wobec dantejskich scen odbywających się w murach TS.

Na 9 osób w obecnym zarządzie 5 umoczonych w poprzednim układzie w tym prezes i wiceprezes, a szósta przyniesiona w teczce przez LMM, promotora i obrońcę „dobrych chłopaków” w poprzednim układzie.

CBDU

Najsmutniejsze jest to, że BJK rozmawiać muszą właśnie z prezesem, panią wiceprezes i prawnikiem z teczki.
Odpowiedz cytując