Dariook napisał(a):

|
Z czysto biznesowego punktu widzenia (tak wiem uwielbiasz ten argument) To TS wraz z zmianami powinno krzyknac 6mln i oczywiscie bys wyzywal od oszustow, lecz mieli by racje
|
Z czysto biznesowego punktu widzenia to BJK nie powinni przedłużyć pożyczki. Otrzymać od spółki informację, że nie zostanie spłacona i rozpocząć windykację akcji z zastawu rejestrowego. Po ich przejęciu (szansa, że biegły wyceniłby je powyżej jakiejś symbolicznej kwoty wynosi zero), windykować niespiesznie dalej z hipoteki pozostałe prawie 4m złotych, a jak zarząd TS zacznie błagać, żeby im te grunty odblokować bo zaraz stracą płynność a nikt z nimi bez gruntów nie chce rozmawiać, przekazać do podpisania dokumenty przenoszące prawo do znaków i kontrolę nad długami.
Wtedy tacy jak Ty wraz z zarządem dopiero by lamentowali i coś trudno mi uwierzyć, że dalej byłbyś zwolennikiem tezy „widziały gały co brały”.
Na szczęście BJK, a przynajmniej Kuba, skrajnie różnią się od takich jak Ty czy zarząd TS. Choć ja im się dziwię jak widzę jak ludzie o Twoich poglądach ich traktują i co o nich piszą.
Dariook napisał(a):

|
Oczywiscie, ze belkot. Jesli mi udowodnisz, ze TS obecnie skubie nawet kieszenie SA to ja chetnie to wycofam.
|
To trzeba udowadniać? SA utrzymuje drużynę piłki nożnej i przychody od jej kibiców powinny ją w tym wspierać. Tymczasem TS prowadzi sklep skierowany w 99% do kibiców piłki nożnej i czerpie z niego korzyści. Mówiąc wprost wyprowadza przychody piłki nożnej do innych sekcji. To oczywiste.
Dariook napisał(a):

Udowodnij mi, ze w TS to te same stare uklady i na koniec ze to proba utrzymania przez nich wladzy 
Jesli mi tego nie potrafisz udowodnic to sorki ale to BELKOT! Manipulacja.
|
Dwoje członków zarządu było członkami zarządu prowadzonego przez Marzenę S. Jedna z tych osób była jej najbliższą przyjaciółką, a druga kierowała sekcją, która w 2015 roku przesądziła o wyborze zarządu związanego z Pawłem M i Grzegorzem Z. Obydwie wyraziły formalną zgodę na sprzedaż SA przebierańcom za złotówkę. Kolejne dwie osoby z obecnego zarządu to członkowie komisji rewizyjnej poprzedniej kadencji, która rok w rok zatwierdzała bez mrugnięcia okiem efekty działań zarządu Marzeny S. Kolejna osoba była członkiem sądu koleżeńskiego i jakoś nie słyszeliśmy o jej protestach wobec dantejskich scen odbywających się w murach TS.
Na 9 osób w obecnym zarządzie 5 umoczonych w poprzednim układzie w tym prezes i wiceprezes, a szósta przyniesiona w teczce przez LMM, promotora i obrońcę „dobrych chłopaków” w poprzednim układzie.
CBDU
Najsmutniejsze jest to, że BJK rozmawiać muszą właśnie z prezesem, panią wiceprezes i prawnikiem z teczki.