wolfy napisał(a):

Mnie stać dać więcej niż 50 zł, ale zwyczajnie Socios nie ufam. Głównie dlatego że nadają tam ton ludzie o poglądach takich jak Ty. Nie twierdzę że chcecie źle, macie ukryte motywy - nic z tych rzeczy. Ufam że Wy naprawdę wierzycie że Wiśla nadal jest w stanie dźwigać garb w postaci TS-u, finansowy i wizerunkowy. Co nie zmienia faktu że zakończy się to pewnie upadkiem obu.
Socios bawi się beze mnie więc przynajmniej krew mnie nie zalewa, że góra nie widzi potrzeby zabierania głosu ani obierania stron. Ani zrobienia w tej kwestii głosowania.
Piszesz o symbiozie między SA i TS, ale nie rozumiesz chyba znaczenia tego słowa. To co proponuje TS to pasożytnictwo. Zero wkładu własnego (realnego, akademia "dla dzieciaczków" TS to dla SA duży problem), tylko próba zachowania wpływów i czerpania zysków z nieswojej pracy. Taki Misiek2, tylko bez kasy z narkotyków. W sumie - bez żadnej innej też.
Chciałeś prostej odpowiedzi, dostałeś ją. To że Ci się nie spodobała nie znaczy że nie jest prawdziwa.
Nie sądziłem że po tym co się stało będą ludzie którzy chcą kontynuować chore układy, a tu proszę.
"Symbioza" 
Bez względu na ilość głodnych kawałków jedno chyba rozumiesz - że po poprzedniej "symbiozie" z TS zakończonej aresztowaniami SA jest jedną nogą nad grobem? A TS próbuje jeszcze obrobić jej kieszenie.
|
Widze ze juz totalna jazda bez trzymanki i w sumie zero zaskoczenia, kolejny slinotok oskarzen .
Masz prawo do tego by nie ufac Socios, twoja sprawa i mam to gdzies . Usun sie w cien, szukaj hakow i pozwol ludziom robic cos pozytecznego dla Wisly.
To co robisz obecnie to pasozytnictwo. Zero wkladu wlasnego a tylko siorbanie paliwa dla swoich chorych teorii i zali odnosnie nieswojej pracy.
Reszta to belkot ala baby pod sklepem.
TS probuje obrobic kieszenie, bo SA musi dzwigac finanansowy garb TS, chore uklady, czerpanie wplywow z nie swojej pracy

zero wkladu wlasnego
Zapomniales tylko o reklamowkach i czarnej Woldze porywajacej pilkarzy.
Obudz sie, bo zyjesz caly czas wydazeniami ktore juz dawno za nami. Zli ludzie siedza i nie musisz juz tak sie wszystkiego bac. Nie masz kompletnie zadnych dowodow na oskarzenia ktorymi obecnie plujesz.
Dziwie sie tylko , ze tak sie tutaj lubujesz grzebaniem w zaschnietym gownie i kreowaniu na tym oskarzen po wsadzaniu wszystkich do jednego wora a jakos nigdy nie czytalem twoich watpliwosci co do afery Fundacja Navigare.
Rozumiem, ze po prostu nie pasuje to do przyjetej taktyki