Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2020, 09:03
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Odpowiedź też jest banalnie prosta, ale i tak do Ciebie nie dotrze, bo w dupie masz prawdę i jak wielu zwolenników TS wolisz rżnąć głupa. Mimo wszystko Ci odpowiem.

Ponieważ tak działa biznes. Jeżeli za rok pieniądze z praw telewizyjnych są o wiele większe to wyłożenie kasy na 1-2 transfery jest dobrą inwestycją. Zwłaszcza gości których można potem sprzedać. Napastnik strzeli 8 goli i już można zawiązywać kokardkę i wysyłać do jakiejś śmiesznej ligi z dużą przebitką. A nie czarujmy się, ta liga jest tak uboga w umiejętności że wystarczy mieć jeden przyzwoicie wyszkolony element i być przeciętniakiem w pozostałych żeby się wyróżniać. Jakie sieroty uchodzą tu za napastników jest przerażające. Czasem zastanawiam się czy nie ma jakiejś mafii menedżerów wyrabiających karty zawodnicze kucharzom, kelnerom etc. i wysyłającej ich do naszej ligi, do np. takiej Korony. To tak na marginesie.

Ale na takie rozwiązania, dzięki patologi TS nie ma już szans, więc są to puste rozważania. Nie zapomnij pogratulować Wisłockiemu na tt.

Byłbym zapomniał -
Zachowujesz sie jak opozycja w Polsce. Oni na wszystko krzycza "Konstytucja" a ty ryczysz "wina TS" dlatego ja sie zastanwiam kto tu bardziej rznie glupa ?

Prosze mi tu nie .......ic o zwolenniku TS bo wtedy bym musial byc przeciwniekiem SA co oczywiscie jest kompletna bzdura . Jestem kibicem TS Wisly Krakow i czy ci sie to podoba czy nie SA to jej sekcja pilkarska. Kibicuje pilkarzom, siatkarkom, koszykarkom, judokom czy bokserom i zapamietaj jedno, jesli czegos nie ogarniasz swoim tegim umyslem to nie oznacza, ze prawda lezy po twojej stronie.

Historia Klubu zna podobne przypadki, kiedy to kibice sie odwracili i nie ogarniali ze to ludzie i ich decyzje winne a nie Towarzystwo. Pierwszy raz gdy resort narzucil sila G z przodu i drugi raz gdy przehandlowano mecz z Legia. Teraz mamy trzeci epizod i chyba najgrozniejszy bo jest to wojna domowa, ktora nie bierze jencow.

Osobiscie gardze taka postawa. Mozesz mnie nazywac bandyta, zlodziejem, glupkiem zwolennikiem i w sumie mam to w dupie. Ogolnie to jestes hipokryta level hard.

Te twoje zale do Socios, bzdury o nie wywieraniu presji, zadania sprawozdan czyli pospolite darcie japy z tylnej lawki. Jestes czlowieku w Socios? Tak ci zalezy na losie Spolki a nawet nie potrafisz oszczedzic 50zl i pomoc, miec moralne prawo do oceny zarzadu ?
Ja w przeciweinstwie do ciebie jestem od samego poczatku, wspieram i robie tyle ile moge...ale zwolennicy TS tak maja, sa slepi w wierze.

Bylbym zapomnial. Ta analize naszej ligi podeslij do SA. Zglupieja, gdy popatrza na nasze miejsce w tabeli.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując