Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2020, 12:51
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jest bardzo źle, ale cyrk z TS uniemożliwia jakiekolwiek inne działania. Nie można dołożyć własnej kasy, bo TS jest właścicielem i uj wie co planują (o ile cokolwiek planują), sponsorzy tą patologię omijają szerokim łukiem...

Napisałem że bez sensownych wzmocnień raczej się nie utrzymany, nie ma sensownych wzmocnień. Pozostaje liczyć na cud.
Pomijając że zgadzam się z oceną sytuacji TS-SA, to na dzień dzisiejszy nie ma sensu oceniać czy sie wzmocnimy czy w ogóle transferów bo do żadnych jeszcze nie doszło.
Co nie znaczy że żadnych nie będzie. Bez sensu jest ocena przed finalizacja rozmów.

Kto daje sobie uciąć rękę za to że nie ma żadnych rozmów poza tymi które wyciekły do mediów? Myślicie że Obi lub Dawid Błaszczykowski dzwonią do Bialonskiego i się chwała: "hej Michał Napisz że Kowalskim jesteśmy zainteresowani"?

Ja jestem spokojny, że kadra będzie mocniejsza niż na jesień, lepiej przygotowana fizycznie (gorzej się nie da), a w utrzymanie również wierzę.
Nawet jeśli dojdą do nas tylko Zukov, Peszko, Tupta, Cholewiak to kadra będzie mocniejsza. A i nie wierzę że na tym ruchy kadrowe się skończą.
Odpowiedz cytując