Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2020, 11:50
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Trzeci raz się spytam, bo znowu zapomniałeś o najważniejszym:
ile wynosi budżet akademii?

To kluczowa kwestia, abyśmy mogli zrozumieć jak bardzo istotne te 150 tys złotych było w tym wypadku..
Nie wiem jaki jest budżet, nie pracuję w Akademii. Z wywiadu z Wisłockim: "Wtedy startowaliśmy mając ok. 750 tys. złotych, teraz jest to kwota trzy razy większa".

Jaka by jednak kwota nie przepadła, uważam działanie w "sprawie gwiazdki" za nieprofesjonalne, to nie powinno mieć miejsca, dałem temu wyraz wiele razy, ale jak widzę do Ciebie to zupełnie nie chce dotrzeć.

Nie, moja propozycja zawarcia stanowiska w sporze została nazwana idiotyczną...
Przez kogo? Przeze mnie, kogoś z zarządu? Witek, będący normalnym członkiem stowarzyszenia nazwał ankietę idiotyczną...

Co zrobiłeś? Spytałeś o zdanie pozostałych 1900 członków? Nie, postąpiłeś zgodnie ze swoją opinią.
Zapytaliśmy członków stowarzyszenia (i dobrze o tym wiesz, bo temat jest choćby w pokoju Socios na tym forum), czy to jedno "główne" pytanie jest wystarczające, czy może je rozwinąć lub dodać pytania uzupełniające. I sprawa cały czas jest dyskutowana, najmocniej na grupie fb, bo tam stety/niestety teraz najwięcej ludzi się udziela. O jakim postąpieniu zgodnie z moją opinią więc piszesz?

W sporze socios pozostaje neutralne. Dlaczego? Spytałeś o zdanie 1900 członków? Nie, postąpiłeś zgodnie ze swoją opinią.
Ponieważ jako zarząd odpowiadamy za stowarzyszenie. Po rozmowach z przedstawicielami SA, a także TS uważaliśmy, że na tamten moment było to najlepsze co mogliśmy zrobić, próbować doprowadzić do porozumienia jako neutralny podmiot. Jeśli pewne sprawy nie potoczą się tak, jak zakładamy, zmienimy optykę.

Jak sam mówisz od marca trwają rozmowy z SA o wprowadzeniu kogoś do z Socios do SA - docelowo do zarzadu. Pytałeś o zdanie socios? Nie, nawet nie zostaliśmy o tym poinformowani.
Rozmawiamy o szansach, o możliwościach by w przyszłości można było umieścić osobę z nadania Socios w Radzie Nadzorczej spółki (nie w zarządzie). To na razie bardzo luźne rozmowy, naprawdę chcesz także w związku z tym robić ankietę/głosowanie? Może lepiej byłoby je przeprowadzić, jak się taka możliwość pojawi?

Celowo to kłamstwo?

Napisałem, że jeżel nie macie czasu to mogę głosy liczyć. Chciałem pomóc, być aktywnym, skoro już wymyślam te idiotyczne sondaże
Kłamstwo? Cofnij się do swojego posta i zobacz w jakim tonie był napisany.

W tamtym pokoju aktywnych jest pięć osób. Moje pytanie o orientacyjny koszt banerów od 3 pozostaje bez odpowiedzi.
To może warto napisać na mail, wtedy nam wiadomość nie umknie? To najprostszy sposób, by Twoje pytanie do nas dotarło (wiesz przecież, że w Socios za wszystko odpowiada ledwie kilka osób i mamy po ludzku prawo przegapić wiadomość w jednym z kanałów komunikacji). Już nie wspomnę, że można takie rzeczy sprawdzić samemu.

To był mój ostatni post tutaj, w sprawie Socios będę pisał jedynie w pokoju Socios. Inne tematy pomijam, więc z góry przepraszam za brak odpowiedzi jeśli pojawią się jakieś pytania.
Odpowiedz cytując