Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2020, 10:45
Cytat:
To nie ocena tylko fakty, które między innymi Ty próbujesz całkowicie zakryć brakiem gwiazdki (tak, to jest zawalone i wszędzie do cholery o tym piszę!).
Trzeci raz się spytam, bo znowu zapomniałeś o najważniejszym:
ile wynosi budżet akademii?

To kluczowa kwestia, abyśmy mogli zrozumieć jak bardzo istotne te 150 tys złotych było w tym wypadku..

Cytat:
To jakiś żart z Twojej strony? "Debil, chołota, mamy płacić i nic więcej"? Ktoś Cię tak nazwał, użył takich sformułowań?
Nie, moja propozycja zawarcia stanowiska w sporze została nazwana idiotyczną...

Cytat:
Normalnie z Tobą rozmawiałem, wyraziłem swoje zdanie, które mogę powtórzyć - uważam, że ta ankieta jest niepotrzebna, zdecydowanie przedwczesna. Nie mogę swojej opinii na ten temat wyrazić, bo jestem z zarządu?
Wyraziłeś swoje zdanie - że ankieta jest niepotrzebna. Ja (i kilka osób) wyraziłem zdanie, że ankieta jest potrzebna.

Co zrobiłeś? Spytałeś o zdanie pozostałych 1900 członków? Nie, postąpiłeś zgodnie ze swoją opinią.

W sporze socios pozostaje neutralne. Dlaczego? Spytałeś o zdanie 1900 członków? Nie, postąpiłeś zgodnie ze swoją opinią.

Jak sam mówisz od marca trwają rozmowy z SA o wprowadzeniu kogoś do z Socios do SA - docelowo do zarzadu. Pytałeś o zdanie socios? Nie, nawet nie zostaliśmy o tym poinformowani.

Niestety, coraz więcej osób tak czuje.
Cytat:
Najpierw piszesz że mi się głosów liczyć nie chce, teraz wymyślasz jakieś niestworzone historie...
Celowo to kłamstwo?

Napisałem, że jeżel nie macie czasu to mogę głosy liczyć. Chciałem pomóc, być aktywnym, skoro już wymyślam te idiotyczne sondaże.
Cytat:

Uważam, że sprawy wewnętrzne Socios powinny być dyskutowane w innym pokoju.
W tamtym pokoju aktywnych jest pięć osób. Moje pytanie o orientacyjny koszt banerów od 3 pozostaje bez odpowiedzi.
Ddf
Odpowiedz cytując