Cytat:
|
To nie ocena tylko fakty, które między innymi Ty próbujesz całkowicie zakryć brakiem gwiazdki (tak, to jest zawalone i wszędzie do cholery o tym piszę!).
|
Trzeci raz się spytam, bo znowu zapomniałeś o najważniejszym:
ile wynosi budżet akademii?
To kluczowa kwestia, abyśmy mogli zrozumieć jak bardzo istotne te 150 tys złotych było w tym wypadku..
Cytat:
|
To jakiś żart z Twojej strony? "Debil, chołota, mamy płacić i nic więcej"? Ktoś Cię tak nazwał, użył takich sformułowań?
|
Nie, moja propozycja zawarcia stanowiska w sporze została nazwana idiotyczną...
Cytat:
|
Normalnie z Tobą rozmawiałem, wyraziłem swoje zdanie, które mogę powtórzyć - uważam, że ta ankieta jest niepotrzebna, zdecydowanie przedwczesna. Nie mogę swojej opinii na ten temat wyrazić, bo jestem z zarządu?
|
Wyraziłeś swoje zdanie - że ankieta jest niepotrzebna. Ja (i kilka osób) wyraziłem zdanie, że ankieta jest potrzebna.
Co zrobiłeś? Spytałeś o zdanie pozostałych 1900 członków? Nie, postąpiłeś zgodnie ze swoją opinią.
W sporze socios pozostaje neutralne. Dlaczego? Spytałeś o zdanie 1900 członków? Nie, postąpiłeś zgodnie ze swoją opinią.
Jak sam mówisz od marca trwają rozmowy z SA o wprowadzeniu kogoś do z Socios do SA - docelowo do zarzadu. Pytałeś o zdanie socios? Nie, nawet nie zostaliśmy o tym poinformowani.
Niestety, coraz więcej osób tak czuje.
Cytat:
|
Najpierw piszesz że mi się głosów liczyć nie chce, teraz wymyślasz jakieś niestworzone historie...
|
Celowo to kłamstwo?
Napisałem, że jeżel nie macie czasu to mogę głosy liczyć. Chciałem pomóc, być aktywnym, skoro już wymyślam te idiotyczne sondaże.
Cytat:
Uważam, że sprawy wewnętrzne Socios powinny być dyskutowane w innym pokoju.
|
W tamtym pokoju aktywnych jest pięć osób. Moje pytanie o orientacyjny koszt banerów od 3 pozostaje bez odpowiedzi.