Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2020, 08:44
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Kolega "piknik" nie krytykuje Wisłockiego, nie twierdzi że jest zły, nie próbuje go atakować. Po prostu (w skali szkolnej) zamiast wystawiać mu szóstkę jak robi to serek, uważa, że zasługuje na maks 3/4.
Kolega "Piknik" ocenia go na 3/4 pisząc, cytuje: "mógł, a jednak nie ukradł" oraz "ot udało mu się wydać więcej pieniędzy które ktoś mu dał". Ocena dobra jak malowana!

Nie wystawiam Wisłockiemu żadnej szóstki, napisałem jedynie co udało się w akademii zrobić przez ostatnie lata. To nie ocena tylko fakty, które między innymi Ty próbujesz całkowicie zakryć brakiem gwiazdki (tak, to jest zawalone i wszędzie do cholery o tym piszę!). Jak wspomniałem bardzo chętnie na temat tego co dzieje się w akademii porozmawiam, bo wszystkiego nie wiem i chętnie poznam opinię choćby kolegi Piknika.

Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie to samo spotkało mnie, gdy jak debil poprosiłem o ankety w sprawie stanowiska socios. A przecież zarząd wie lepiej co chcą członkowie i nie potrzebuje chołoty pytać o zdanie (my mamy płacić kasę i nic więcej).
To jakiś żart z Twojej strony? "Debil, chołota, mamy płacić i nic więcej"? Ktoś Cię tak nazwał, użył takich sformułowań? Normalnie z Tobą rozmawiałem, wyraziłem swoje zdanie, które mogę powtórzyć - uważam, że ta ankieta jest niepotrzebna, zdecydowanie przedwczesna. Nie mogę swojej opinii na ten temat wyrazić, bo jestem z zarządu? Najpierw piszesz że mi się głosów liczyć nie chce, teraz wymyślasz jakieś niestworzone historie...

Levis88 napisał(a):Wyświetl post
Jak hejtowali Królewskiego to też stawałeś w jego obronie dostrzegając nawet najmniejszy wkład w odbudowę klubu? Czy wpisywales się raczej w kumaty nurt nie liżący go po jajach?
Tak, stawałem, choć na początku go krytykowałem. I również sto razy pisałem, że doceniam jego wkład w ratowanie klubu. Daruj sobie te podjazdy pod moją osobę, bo nudne to już jest. Byłeś w Socios, zrezygnowałeś bo Ci się prezes nie podobał i od tego czasu jedyne co w temacie stowarzyszenia piszesz to docinki i insynuacje.

Kiedyś chciałem zrezygnować z pisania w tym temacie, zrobiłem błąd że jednak ten pomysł porzuciłem. Na szczęście da się to naprawić.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 12.01.2020 o godz. 09:07.
Odpowiedz cytując