Cytat:
|
Drugi pogrubiony cytat, to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Piłkarze i menadżerowie mają w dupie kto ma prawo do nazwy itp. Co miesiąc ma wpływać określona kwota na konto i to wszystko.
|
No nie wiem bo przy Wiśle Kraków smrodzi się od kilku lat, a już tak na serio serio szambo wybiło prawie 2 lata temu. Oprócz organizacyjnego dołku, gangusów i zamieszania chyba juz kazdy w Polsce wie, że Wisła ma problemy finansowe i miała różne akcje z pilkarzami i wypłatami pieniędzy.
Gdybym był kopaczem to bym się sto razy zastanowił czy przyjśc do Wisły, bądźmy szczerzy, dla nas Wisła to cos i miłośc na całe życie a dla potencjalnego pracownika?
-przedostatnie miejsce a tabeli
-żenujący poziom sportowy
-niejasność co do przyszłości klubu
-niejasność co do przejęcia przez trio, czyli w sumie w kazdej chwili może być zerwanie rozmów, odejście trio, upadek i brak wypłaty...
-zero konkurencyjności jeśli chodzi o poziom płac
Serio ktoś tu powinien chciec grać? My jesteśmy kandydatem do spadku i jawi się ciągle nad nami widmo upadku, długów, wszelakich problemów więc kto by chciał tu przyjść?
Dlatego wcale bym się nie dziwił, że kopacze chcą stabilizacji chociaż pod tym kątem, że losy SA będa pewne, zabezpieczone pzez trio.
A co do wywiadu i TS. Przecież to jest to samo co Sarapata i spółka. Jakie niejasne gadanie, jakies niejasne układy, dziwni ludzie wokoło, zero refleksji. To sa zwykli dyletanci i tyle.
Co oni zrobili przez rok względem SA?
Żenada i wstyd. Albo w prawo albo w lewo, chca ot niech oddają klub trio, nie to niech ich wypieprzają i sami rzadzą. A ci dyletanci rok się nie potrafią okreslić, dogadać i nawet nie mają planu B. Co to ma być?
Nic się w TS nie zmieniło. Ja nawet nie muszę się orientować w składzie zarządu itd bo widać po ich działaniach, że to jest Sarapata i spółka bis.
Cytat:
|
Mnie osobiście w....ia, że celem tego wywiadu jest wykorzystanie emocji i nastrojów kibiców. Wiadomo jak kibice Wisły są grzani na transfery , to teraz cyk szpileczka w TS , nie będzie transferów bo TS nie chce oddać herbu. Nie powinno tak to wyglądać ...
|
Masz rację, ale coś jest nie tak skoro do nas nie chca przychodzić odpady z innych klubów i wolą wybrać Raków czy Miedź Legnica...