maaarcin napisał(a):

Ale przecież serek.c2 jest raczej tego świadomy... Ciągle go atakujesz, a on praktycznie potwierdza to co piszesz. Co chcesz tym osiągnąć wolfy? Bo kompletnie nie rozumiem.
serek.c2 ma inne zdanie na temat dalszej pomocy, jest to jego prywatne zdanie, a nie Socios. Jestem przekonany, że zdaje sobie sprawę, jak i cały zarząd Socios, że jeżeli piłkarska Wisła "wróci" do TS to Socios w głosowaniu w zdecydowanej większości nie zgodzą się na przekazanie pieniędzy. Przecież to jest jasne patrząc jakie nastroje panują.
|
Ale gdzie ja go atakuje? Przecież ja go na SB broniłem przed wariatami oskarżającymi go o bycie Sharksem albo jeszcze głupsze rzeczy (w ogóle zrobilibyście coś z pasiastymi prowokatorami, tak btw).
Ja piszę prosto z mostu odpowiedzi na jego argumenty, ale nigdzie go o nic nie oskarżam. Więcej, uważam że robi świetną robotę w Socios. Ale z wieloma rzeczami które pisze się nie zgadzam (jak np. że TS chce sobie tylko mniej zdolne dzieciaczki zostawić). Staram się pokazać brutalną rzeczywistość nie zabarwioną emocjami czy sympatiá dla TS. To są ludzie nieodpowiedzialni i głupi, o uczciwości trudno coś powiedzieć...
Myślę że zrozumienie że nie ma już opcji B p.t. "Wisła w TS" jest kluczowe.
Musicie na sytuację spojrzeć nie tylko jako kibice, ale spróbować tak jak patrzy na to biznes. A dla biznesu TS nie jest partnerem, tylko obciążeniem wizerunkowym, puszką Pandory. Jest balastem ciągnącym piłkę na dno.