Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2020, 12:14
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Właśnie dlatego powstało stowarzyszenie, by osoby, które chcą wspierać Wisłę mogły to robić nawet wtedy, gdy nie będą miały pełni zaufania do osób zarządzających. Nasze środki będą wydawane zgodnie z naszym życzeniem i jeśli w stosunku do jakiegokolwiek zarządu pojawią się wątpliwości, to członkowie albo zablokują wsparcie, albo będą wspierać spółkę darowiznami celowymi (a sposoby na to, by środki nie zostały wykorzystane w innym celu są). Naprawdę byłoby świetnie, gdyby w RN spółki znalazło się miejsce z ramienia naszej organizacji, to ułatwiłoby sprawę.

Stosując Twoją logikę Wolfy, to półtora roku temu Wisły by już nie było.
Rok temu Wisła przetrwsła bo z rąk gangsterów wyrwali ją ludzie powszechnie szanowani (i nie mam tu na myśli Wisłockiego). Jeżeli wróci pod skrzydła tych nieudaczników/przestępców (niepotrzebne skreślić) to będzie koniec. Zostaniesz Ty i pare tysięcy osób którym TS nie wadzi, ale normalni ludzie się odwrócą. Nie będzie drugiej sprzedaży akcji i podejrzewam że Socios też zostanie bardzo mocno przeżedzone.
Ja Wisły pod skrzydłami TS nie wesprę w żadnej formie: karnetu, gadżetu, zbiórki. Nic. Ani złotówki.

Cierpliwość każdego ma granice, a bardzo dużo dobrej woli zostało zmarnowane przez działania TS. Tymczasowość do jakiej doprowadzili uniemożliwia konieczne inwestycje, a większość ludzi jest już zmęczona. Wisłocki budzi negatywne emocje jak Sarapata.

Przy okazji mam pytanie - czy to prawda że Wisłocki nie zgodził się na przekazanie szkolenia dzieci sekcji piłkarskiej, a chce oddać tylko akademię?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.01.2020 o godz. 12:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując