Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2020, 00:24
Cytat:
Rozumiem, że w przypadku, gdy spółką zarządzał będzie TS (albo inny podmiot, który nie będzie Wam odpowiadał - piszę czysto hipotetycznie), to odwrócicie się od Wisły? Rozumiem, że wtedy również przestaniecie chodzić na mecze Wisły?
Przez dwa lata kupowałem karnet myśląc, że wspieram Wisłe. Jak się okazało wspierałem pana Miśka i Zielaka, którzy zarabiając skromne kilkadziesiąt tysięcy złotych miesięcznie na handlu narkotykami, uznali że im mało (wszak porszaki zmieniali co dwa lata, a chcieli co miesiąc), okradali więc dzięki ludziom TSu nasz klub z naszych pieniędzy. Władze zdobyli dzięki głosom Wisłockiego m.in, oraz wielu innych osób dalej siedzących w klubie.

Jeżeli władze TS nie skorzystają z jedynej opcji ratunkowej, ani nie znajdą nowej, tylko same będą próbować nowego rozdania, z nową Sarapatą i spółką, z cateringiem prowadzacym przez zresocjalizowanego pana Z., to ja finansowo nie pomogę i na żadne akcje typu koszulki, czy akcje TS nie ma co liczyć.

Karnet to co innego, bo jednak bez meczy życia sobie nie wyobrażam, choć może bym się przerzucił na bilety, skoro na wszystkich być nie mogę...

Cytat:
Ja osobiście nie widzę sensu takiego głosowania, nastroje są czytelne, a sami podczas rozmów mówiliśmy władzom TS, że na wsparcie z Socios w przypadku braku porozumienia z "trio" Towarzystwo nie ma co liczyć.
Dlaczego tak mówiliście, skoro nie znacie zdania członków stowarzyszenia? Co to znaczy, czytelne? 80%, 90%, 99%, 100%? Jakie są nastroje w socios na ten temat, bo ja nie wiem.

Cytat:
Jeśli chcecie takiego głosowania, to zgłoście taką prośbę zgodnie z procedurą i je zrobimy, to przecież żaden problem (choć teraz myśleliśmy raczej nad innym głosowaniem, bo mamy troszkę środków "nad stan"). Ja osobiście nie widzę sensu takiego głosowania, nastroje są czytelne, a sami podczas rozmów mówiliśmy władzom TS, że na wsparcie z Socios w przypadku braku porozumienia z "trio" Towarzystwo nie ma co liczyć.
Zgłosiliśmy na forum taką prośbę, myślałem, że jako członek zarzadu szybciej ogarniesz procedury...

Jak ta procedura zatem wygląda, skoro sam to musze robić...
Ddf
Odpowiedz cytując