|
Jak się was czyta to się maczeta w kieszeni otwiera.
Zacznijmy od tego, że wątpię, że w TSie są osoby które mają jakiś niecny plan i chcą coś pod siebie zgarnąć. Domyślam się, że to są zwykli trenerzy którzy nie ogarniają tak zawiłych prawnych spraw jakie sie im powierza. Tekst, że ktoś trzyma sie stołka jest idiotyczny. Będąc w TSie nie mogą wiele zarabiać, bo skąd?
Weźmy te tematy o które walczy Jażdżyński. Nawiasem mówiąc, szanuje jego zmysł menadżerski ale rozjebał system tym wywiadem. Celowo. Po prostu bezkompromisowy człowiek. Jak chcesz coś znaczyć w biznesie to się nie .......isz z nikim.
1. Oddanie praw do herbu
Nie dziwie się TS'owi, że wolą dać licencję widząc obecny stan naszej drużyny w tabeli. Oddanie herbu teraz to proszenie się o kłopoty
2. Oddanie akademii pod skrzydła S.A.
To powiedzieli, że oddadzą, nie ma co się dopierdalać
3. Przekazanie długu
No i tu nie wszystkie karty trzyma TS. Nie wiem jak to do końca jest ale tu dużą role odgrywa Telefonika
Jazda po Wisłockim jest w takiej sytuacji mega chamstwem. Ja wiem, że to nie jest idealny człowiek do prowadzenia takiej organizacji ale chyba nie ma nikogo innego. Swoją ostatnią aktywnością w wywiadach i na twitterze potwierdził, że powinien bardziej ważyć słowa.
Ostatnia kwestia to wpierdalanie w całe zamieszanie Socios.
Każdy ma swoje zdanie. Nie wierze, że zdania kibiców nie znają w TS ale co miało by na celu takie opowiedzenie się za spółką? Że jak TS nie odda herbu spółce to nie będziecie płacić na Socios? Sorry ale ja będę płacił póki Wisła istnieje, czy to w ekstraklasie czy w B klasie.
|