Cytat:
|
Czy się z niczym na piśmie nie zgodził to nie wiem szczerze mówiąc, nie wiem jak z tą AP na przykład, czy to tylko deklaracje czy jest to spisane. Wisłocki z tego co kojarzę mówił o takich obawach.
|
Przecież, gdyby było cokolwiek dogadane na piśmie to król twittera, czy też król oświadczeń dawno by o tym pisali...
Zresztą co do AP - przecież Wisłocki mówił o tym, że
najprawdopodoniej, od czerwca 2020 AP zostanie przekazana spółce, zaś w TSie zostanie szkolenie dzieci do 12 roku życia. Żądania trio były inne - chcieli przejąć całość męskiej piłki na Wiśle.
Całość.
Także nawet w tym elemencie nie ma porozumienia, a pan Wisłocki wręcz wprost daje sygnał, że to kwestia nie do negocjacji. Jeżeli trio postawiło by w tej sprawie ultimatum, to pan prezes wydaję sie zagłosować za zostawieniem szkolenia w TSie, nawet kosztem upadku całej Wisły...
Cytat:
Nie odwracam. Po prostu napisałem swoje zdanie. Też płacę co miesiąc i nie widzę potrzeby robienia głosowania w tym momencie. A tym bardziej decydować o czymś co może nigdy nie nastąpić. Bo zaraz pojawią się pomysły, żeby jeszcze raz głosować w sprawie budowy boiska.
|
Sęk w tym, że ty musisz swoje zdania, my piszemy swoje, a osób w socios jest więcej niż pięć.
Pisałem już gdzieś o tym: rok 2020 będzie dla socios ważny jeśli chodzi o utrzymanie obecnych członków, a nie pozyskiwanie nowych. Jeżeli ludzie domagają się głosowania w jakieś sprawie, a "ktoś mądrzejszy" z góry uzna takie głosowanie za bezcelowe, to te osoby uznają, aby ci mądrzejsi płacili sobie sami składki...
Nie wspominając o tym, że przez brak głosowań, zwyczajnie ludziom nudzi się bycie w socios, spada mobilizacja, nagle zapominasz opłacić składkę itd...
Wracając do meritum, jaki miałbyś problem, gdyby w twojej skrzynce pojawiło sie coś co wrzucił szymek:
Cytat:
|
Czy uważasz, że Socios powinno wspierać sekcję piłkarską Wisły Kraków jak ta wróci w pełnie władzy Towarzystwa Sportowego?
|
i moje odpowiedzi:
Cytat:
a - tak, dalej powinniśmy ją wspierać
b - nie, TS jest skompromitowane i nie powinniśmy ich wspierać finansowo
c - nie mam zdania, uważam głosowania w sprawie przyszłych działań za idiotyczne,.
|
Zagłosowałbyś sobie na C a my wszyscy poznalibyśmy jasno zdanie członków naszego stowarzyszenia.
Dlaczego nie ma głosowania tego typu:
Cytat:
Jakie jest twoje stanowisko w sprawie szkolenia młodzieży na Wisle:
a - podzielam zdania tria ratunkowego - całość szkolenia powinna być na wyłączność w sa.
b - podzielam zdanie Wisłockiego - TS powinien uzupełniać sa i szkolić dzieci do lat 12
|
Przecież te głosowania nic nie kosztują, zajmują chwile, dlaczego nie pobudzać do aktywności naszych członków (hehe, dobrze zabrzmiało

) tego typu akcjami?
Wskaż mi chociaż jeden minus takiej ankiety.