1q2 napisał(a):

Dla mnie TS stracił jakikolwiek szacunek.Można było .......ić że to nie oni, że zastraszeni itp.Teraz to tylko trzymanie się stołka, choćby do czerwca. Wiszą 'Wesołemu' kilka dobrych baniek, może to jest klucz do sukcesu ale to jego sprawa.
Nie wiem też jaki pomysł na to wszystko ma Trio. Zimowe okienko ma to do siebie że jest chujowe, jeśli chce się pozyskać kogoś konkretnego to trzeba przepłacić a tym co mamy, to my się nie utrzymamy a Trio nie wygląda mi na takich co będą ryzykować ciężko zarobioną kasę bo może się udo a może nie udo
|
Raczej nie będą pakować swojej kasy skoro TS działa jak działa. Gdyby działali racjonalnie to debile z TS-u zastanawialiby się teraz co zrobić z komornikiem. Albo nie, bo jeszcze pewnie są skacowani. Bądźmy poważni...
Dawno nie mam już do nich żadnego szacunku, ale szczerze mówiąc potrafią wku...ć człowieka. Zwłaszcza Wisłocki. Ale tak jest kiedy ktoś mało lotny przypadkiem trafi na afisz. Zawsze jak idzie do prasy dostaje opiekuna, a i tak efekty są dramatyczne.
Na pewno obstrukcja TS zmniejsza znacząco nasze szanse na utrzymanie i przetrwanie. Po prostu.