Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2020, 16:36
Cytat:
Przecież jakby Trio tym jebło z końcem 2019 to oni nie zdawali sobie sprawy, że mają 4 bańki długu obciążone na hipotece do spłaty?
Hmm a tak serio to co kogo obchodza jakieś 4 bańki? Przecież TS jest w takiej sytuacji, że jesli się znaleźli frajerzy od ratowania klubu i splacania długu to niech działają, a jak nie to najwyżej SA i może też cąły TS upadnie i tyle. I nikt żadnych 4 baniek nie będzie musial spłacać
To jest zerowa odpowiedzialność i zerowa inwestycja.
Tak to jest jak ktoś groszem nie smierdzi, skończy jakiś smieszny kierunek albo się dorwie do władzy innymi ściezkami i się mądrzy a nie ma pojęcia w praktyce. Pensje mają, praca lekka, odpowiedzialności zero, nic swojego grosza nie wlożyli, czego chciec więcej?

zeby mi zaraz ktoś nie powiedział, ze w TS się zarabia mało i roboty dużo albo odpowiedzialna praca.
-zarobki i tak lepsze niż by mieli kible sprzatać z tą swoją bystrością i chęcią pracy
-odpowiedzialność taka, że sprawa z akademią niedopilnowana a losy SA i tak na prawdę TS olane i po prostu zajęli się swoim życiem, świętami sylwestrem i drugi raz im dupe uratowalo trio, bo gdyby się wycofali dzisiaj to już by było po nas

Cytat:
No więc idealnym rozwiązaniem jest jeden porządny wiślacki sklep (oczywiście najpierw przekazanie połowy praw do herbu i nazwy), ustalenie % od zysku, który otrzymywałoby Towarzystwo i tyle. Po co kombinacje, spieranie się o to, co kto może produkować, a czego nie może. Nawet koszty prowadzenia takiego sklepu mniejsze...
Ja tylko daję alternatywny pomysł. Jak sie dogadają na jeden sklep % od sprzedazy itd to niech sobie tak robią. Ale jak mówię zawsze to można na innej zasadzie rozdzielić. Najwazniejsze aby nikt nie miał zabieranego prawa do herbu bo to co jest obecnie ot jest patologia.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując