Wyświetl pojedynczy post
Lvcas
Member

Od: 11.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2020, 13:29
Levis88 napisał(a):Wyświetl post
Zaraz się dowiecie od czołowych postaci tego forum że:
-TS to ponad 100 letnia historia bla bla bla
- TS to nowe rozdanie nowych twarzy, dajcie im czas bo napewno nie chcą zle
-to kilkanaście różnych sekcji bla bla bla
- BKJ nie dali swojego hajsu tylko lansują się na wsparciu kibiców bla bla bla
TS jest równie pokrzywdzone przez tych ludzi jak sekcja piłki. Tych ludzi trzeba się pozbyć z TSu a nie tylko od spółki pilkarskiej i tworzyć przy tym jakiś podział na TS i S. A. Jakby miasto chciało to wprowadziłoby zarząd komisaryczny do TSu i byłoby nowe rozdanie. Tak to mają wszyscy w dupie, że 113 letni klub z kilkunastomasekcjami się rozpada

Ja to widzę tak, że władze TS grają na przeczekanie i lepsze czasy w spółce piłkarskiej. Jak dla mnie powinna być zdecydowana reakcja kibiców na taką "strategie", ale niestety mamy dużo naiwnych kibiców, którzy sądzą, że teraz w TS jest czysto a Wislocki, który ruszył z odsiecza rok temu, to teraz powinien być wyłączony spod kontroli, bo za zasługi się przecież na ręce nie patrzy. Dokładnie tak samo mówiono jak w 2016 TS przejmował Wiśle. Sarapata to była zbawczyyni klubu, Dukat wierny kibic, Mięta i Tadeusz mieli gwarantować ich kompetencje i dobre zamiary. Wszystkie plotki o powiązaniach z działaniami bandy były wysmiewane. To tak dla przypomnienia. Wszystko okazało się nie tak jak sadzilismy. Więc w tym momencie dziwią mnie osoby, które bezkrytycznie bezrefleksyjnie wypowiadają w tonie obronnym o ludziach z TSu. I dziwi mnie, że są to też osoby z czołówki Socios...
Ostatnio edytowane przez Lvcas : 01.01.2020 o godz. 13:42.
Odpowiedz cytując