Levis88 napisał(a):

Zaraz się dowiecie od czołowych postaci tego forum że:
-TS to ponad 100 letnia historia bla bla bla
- TS to nowe rozdanie nowych twarzy, dajcie im czas bo napewno nie chcą zle
-to kilkanaście różnych sekcji bla bla bla
- BKJ nie dali swojego hajsu tylko lansują się na wsparciu kibiców bla bla bla
|
Podejrzewam, że żaden kibic Wisły o historii, tradycjach naszego klubu, sekcjach, ich sukcesach itd. nie musi się dowiadywać od "postaci tego forum", tylko po prostu to wie. Jeśli dla Ciebie to wszystko równa się "bla bla bla" to się raczej nie dogadamy. Ja Ci tylko napiszę, że tych pięknych kart, które zapisał nasz klub nie przekreślą ani złodzieje, którzy całkiem niedawno zalęgli się w Wiśle, ani nieprofesjonalne działania jakiegokolwiek zarządu (a widzę takie niestety i o tym pisałem, czego w swoim zacietrzewieniu nie chcesz zauważać). TS i SA to Wisła, jedna. I jak coś złego w niej się dzieje, to są za to odpowiedzialne konkretne osoby. To do nich miej pretensje, a nie do klubu.
Proszę Cię jeszcze, byś nie dopisywał sobie pasujących do Twojej narracji bajek i nie wkładał nikomu w usta opinii, których nie wyraża. A robisz tak sugerując, że ktokolwiek tutaj ma jakieś problemy z trio. Osobiście jestem im wdzięczny za to, co przez ostatni rok zrobili i mam nadzieję, że w ciągu kilku miesięcy ostatecznie przejmą sekcję piłkarską. A ja będę dalej robił wszystko, żeby Socios mocno ich finansowo wspierało w "restrukturyzacji" spółki.