mr_kwolf napisał(a):

Widzę, że muszę ci wszystko tłumaczyć.
Nie napisałem, że Stolarczyk ma 45 lat. "Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i to już nie mój problem(a raczej poważny twój)... Powinieneś ładnie przeprosić za takie insynuacje, ale tacy ludzie jak Ty tego nie potrafią."
Ale wytłumaczę ci co miałem na myśli. Stolarczyk w wieku 45 lat (czyli przed przyjściem do Wisły) miał niewielkie doświadczenie trenerskie. I dokładny wiek nie ma tu wielkiego znaczenia. Po prostu są na świecie trenerzy, którzy w tym wieku mieli jeszcze mniejsze doświadczenie, a zostali bardzo dobrymi trenerami.
Jeżeli śmieszkowanie, że "taki trener" miałby iść do 1 ligi nie jest wyśmiewaniem 1 ligi to przepraszam. Faktycznie muszę podszkolić czytanie ze zrozumieniem.
Czyli jak pójdzie do 1 ligi to będzie w końcu potwierdzeniem, że jest dobrym/przyzwoitym trenerem bo to poważna liga czy w końcu uznajemy, że tak nie jest i trenerka w 1 lidze to będzie zweryfikowanie, że się nie nadaje do niczego?
|
Jak nie? To kto miał 45 lat i czemu to jest w twoim poście? Naucz się pisać

(to jest w sumie łatwe). Stolarczyk przed przyjściem do Wisły miał 46 lat. Podaj mi nazwiska tych trenerów(i proszę nie przytaczać wybitnych piłkarzy, bo Ci akurat zdobyli taką wiedzę za czasów swojej kariery, że Stolar w wieku 80 lat nie będzie tyle wiedział o futbolu).
Musisz podszkolić. Tu się zgodzimy. Śmieszkowanie z osoby, który zachwala takiego trenera i chce go posyłać o szczebel niżej, a nie z Iszej ligi. Widzisz chyba różnicę, czy tutaj też musisz wrócić do szkoły? Zakład i zabezpieczanie się Iszą ligą

i jeszcze zainteresowanie połowy Ekstraklasy...
Na serio, ciężko się z Tobą rozmawia, bo tworzysz zdania, które z moich ust nie padły.
Dziwne w ogóle, że ten Stolarczyk został zwolniony... Widać trio widzi mniej od wybitnych ekspertów piłkarskich z forum(którzy przeczą prostym faktom)...