Widzę, że muszę ci wszystko tłumaczyć.
Nie napisałem, że Stolarczyk ma 45 lat. "Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i to już nie mój problem(a raczej poważny twój)... Powinieneś ładnie przeprosić za takie insynuacje, ale tacy ludzie jak Ty tego nie potrafią."
Ale wytłumaczę ci co miałem na myśli. Stolarczyk w wieku 45 lat (czyli przed przyjściem do Wisły) miał niewielkie doświadczenie trenerskie. I dokładny wiek nie ma tu wielkiego znaczenia. Po prostu są na świecie trenerzy, którzy w tym wieku mieli jeszcze mniejsze doświadczenie, a zostali bardzo dobrymi trenerami.
Jeżeli śmieszkowanie, że "taki trener" miałby iść do 1 ligi nie jest wyśmiewaniem 1 ligi to przepraszam. Faktycznie muszę podszkolić czytanie ze zrozumieniem.
Czyli jak pójdzie do 1 ligi to będzie w końcu potwierdzeniem, że jest dobrym/przyzwoitym trenerem bo to poważna liga czy w końcu uznajemy, że tak nie jest i trenerka w 1 lidze to będzie zweryfikowanie, że się nie nadaje do niczego?
Mar85 napisał(a):

|
Pisze o lidze nie o pucharze! Kolejny mecz w lidze...
|
Ale komentowałeś post Gunnera, który nie pisał nic o meczu ligowym, a tylko, że kolejny mecz