Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2019, 17:39
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie zdarzają się takie mecze...

I próbujesz to nieudolnie komentować . Żelazna logika. Lubię zawsze rozmawiać opierając się na faktach, Ty preferujesz bajkopisarstwo. Stolarczyk został szybko zweryfikowany w Pogoni, a potem przez całą ligę(przez wiele lat) nie był rozpatrywany jako trener. Skowronek(co to za idiotyczne zestawienie?) od zawsze był i pracował w zawodzie trenera(w kilku miejscach został zweryfikowany i się sprawdził). Na dzisiaj Pan Maciej ma blisko 50 lat i praktycznie zerowe doświadczenie w trenerce. Rozumiem, że zaraz zacznie się dyskusja(przecząca faktom), że tak nie jest... trudno się na tym poziomie rozmawia, bo to tak jak komentować "wydarzenia" w tv publicznej .

Dlaczego Isza liga? Co się stało? Nagle ten dobry trener ma schodzić poziom niżej? Coś w niego niezbyt silnie wierzysz . Kurde, tutaj zachwalanie, tu Lech, Zagłębie, a nagle Isza liga . Trzeba było pisać petycję w obronie trenera Stolarczyka. Ciemny lud niestety chciał zwolnienia. Trudno zrozumieć dlaczego. Porażek w tym roku było zaledwie 20? To przecież klub na poziomie Zagłębia Sosnowiec, więc czemu my się dziwimy(nawet jak nikt takich rezultatów od lat w tej lidze nie notował).
Fakty są takie, że z tej wyśmiewanej przez Ciebie 1 ligi przyszedł tutaj Skowronek. Ponadto jeżeli nie rozumiesz słowa pisanego i insynuujesz mi "pisanie petycji w obronie Stolarczyka" mimo, że wyraźnie napisałem, że "Tak jak zgadzam się z opinią że musieliśmy zmienić trenera".

Jedynie co potrafisz to słabo sobie śmieszkować, a jak przyszło co do czego to jakoś sam nie wierzysz, że liga zweryfikuje Stolarczyka i już nigdzie nie znajdzie pracy.

Wielu trenerów późno rozpoczynało swoje kariery i zostawało świetnymi trenerami, stąd argument, że w wieku 45 lat ma niewielkie doświadczenie jest po prostu argumentem nietrafionym.

Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Aha ja się ośmieszam
https://www.livescore.com/soccer/eng...on/6-18427736/

Zmień lekarza albo przestań pisać durnoty!

Czy tu już nic złego nie można pisać o Stolarze? Nikt nie neguje tego co zrobił ale w momencie kryzysu sobie nie poradził. Nie szukał żadnych zmian, uparcie cały czas to samo.
Kolega wyżej napisał całość idealnie podsumowując.
Tak gwoli ścisłości to kolejny mecz po 0-9 Southampton grał z City, przegrał 3-1 i bramkę strzelił w końcówce jak było już po herbacie.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."