Wyświetl pojedynczy post
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2019, 15:27
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Gra się skończyła bo nie było prądu. Rozumiem że drużyna się składa z 3 graczy?. I proszę mnie nie obrażać. Piszesz bzdury i jeszcze jedyne co potrafisz to wyzywać. Southampton w lidze po porażce 0-9 grał w lidze z City i przegrał 2-1 tracąc bramki po 70 min. Ja piszę ogólnie o kontuzjach a ty cały czas o Kubie. Jasne że jest on zawodnikiem podatnym na kontuzje ale kadra składa się z 20 zawodników. A że skład dobierał sobie Stolar i nie chciał napastnika a Chuce ustawiał na skrzydle? Koniec dyskusji, a jak masz zamiar mnie dalej obrażać to sobie odpuść.
Tak, w Wiśle drużyna składa się z 3 graczy, na siłe możemy uznać że z 5. Brawo w końcu to zauważyłeś!

To ty piszesz bzdury a ja ci podaje konkretne dane nie wyssane z palca. Po porażce 0:9, Southapmton następny mecz rozgrywał z City i nie przegrał go 1:2 tracąc bramki po 70 minucie, a przegrał go 1:3, a do 70 minuty było już po zawodach (0:3)...

Kolejną bzdurą, której teraz się nieudolnie próbujesz wyprzeć (pisałeś ogólnie o kontuzjach odwołując się do kontuzji Kuby z więzadłami w kolanie? ) było brak kontuzji mięśniowych Kuby w poprzednich latach, mimo, że miał ich co najmniej kilka. Na dowód twojej niewiedzy specjalnie dałem Ci linka...

Stolar nie chciał napastnika?!

No pewnie przyszedł zarząd mówi do Stolara: "słuchaj, mamy takiego kozak napadziora, 20 bramek w lidze norweskiej w tamtym sezonie, silny, wysoki, gra dobrze głową, co ty na to? Ewentualnie jakbyś chciał to jeszcze jest taki tutaj za 2mln euro z ligi chorwackiej, wice-król strzelców poprzedniego sezonu. Co ty na to? "

Stolar: "Nie, no co wy pojebało Was? Przecież mam Brożka, w razie czego przecież Boguś może zagrać w ataku. Dajcie mi tylko tego Zdybowicza z GKS-u, młody jest, może zarobimy na nim w przyszłości, na .... mi jeszcze jakiś dobry napastnik"

Mit z Sobolem widzę że jeszcze też Ci jeszcze nie minął... ja .......e

Gościu przecież ty co post się ośmieszasz...
Ostatnio edytowane przez Gunner1906 : 27.12.2019 o godz. 15:32.