Gunner1906 napisał(a):

To co ma wspólnego honor zawodników z honorem trenera? Według waszej teorii trener po takiej porażce(która wygląda jednak sporo gorzej od tej Stolarczyka), powinien się zwolnić inaczej nie ma honoru i traci szacunek. Celowo napisałem obraźliwie o trenerze Soto (serio trzeba ci wyjaśniać najprostszą ironię)?
W następnym meczu to oni do 70 minuty dostawali 3:0 od City, a w kolejnym przegrali i jeszcze w następnym też przegrali.... Więc nie poprawiaj mnie, jak czegoś nie potrafisz sprawdzić
Piszesz że trener Soto grał wtedy w jednym meczu jak równy z równym z City a nie z Rakowem czy Arką? A czy trener Soto w meczu z City na środku pomocy musiał wystawić Boguskiego, na obronie Janickiego a w ataku Brożka? 
Kuba w Dortmundzie również miał kontuzje mięśniowe więc kolejny raz polecam coś sprawdzić zanim się ośmieszysz:
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...szczykowskiego
W zabrzu było widać że gra się posypała po zejściu tria: Brożek Basha Kuba, czyli całej trójki bez której musiał sobie radzić Stolarczyk, cymbale.
|
Gra się skończyła bo nie było prądu. Rozumiem że drużyna się składa z 3 graczy?. I proszę mnie nie obrażać. Piszesz bzdury i jeszcze jedyne co potrafisz to wyzywać. Southampton w lidze po porażce 0-9 grał w lidze z City i przegrał 2-1 tracąc bramki po 70 min. Ja piszę ogólnie o kontuzjach a ty cały czas o Kubie. Jasne że jest on zawodnikiem podatnym na kontuzje ale kadra składa się z 20 zawodników. A że skład dobierał sobie Stolar i nie chciał napastnika a Chuce ustawiał na skrzydle? Koniec dyskusji, a jak masz zamiar mnie dalej obrażać to sobie odpuść.