Wyświetl pojedynczy post
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2019, 09:50
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Tyle że Stolar po porażce 7-0 nie wyciągnął żadnych wniosków a seria porażek tak naprawdę się dopiero rozpoczęła. Dostał mnóstwo szans, miał przerwę na reprezentacje a wyników i poprawy gry nie było. I jeśli ktoś porównuje naszą piłkę do Angielskiej to ja już nie mam pytań...
Nie masz pytań? Tzn co? W lidze angielskiej która jest podobno najlepszą ligą świata wynik 0:9 (na swoim stadionie) w rywalizacji dwóch średniaków może się przytrafić, a w naszej śmiesznej lidze nie ma prawa być 7:0 na wyjeździe, pomiędzy drużyną która co najwyżej była typowana jako średniak z głównym faworytem do mistrzostwa. Wydaje mi się że takie wyniki są bardziej prawdopodobne im bardziej jest śmieszna liga...

Ja nie mam pytań jak ktoś nie widzi różnicy pomiędzy składem:

W meczu z najlepszą drużyną ligi na ich stadionie: Buchalik - Sadlok, Wasilewski, Janicki, Burliga, Klemenz, Boguski, Wojtkowski, Mak, Savicevic, Brożek

Przypominam że w tym meczu do końca nie wiadomo czy Brożek zagra, i tak w zasadzie to nie powinien bo grał z kontuzją - zszedł w 66 minucie, dodatkowo od początku drugiej połowy pojawił się Zdybowicz.... Na środku pomocy mieliśmy Boguskiego i Klemenza..

I tak w zasadzie to było przez całą rundę za wyjątkiem kilku pierwszych kolejek...

Z najgorszą drużyną ligi (ŁKS) wystąpiliśmy w full składzie na czele z Kubą, Bashą i Brożkiem.

Posty pana Ogryzka, raindoga, forfuna, sprowadziły tylko tutaj kolejnych żydków (patrz użytkownik: ładny) którzy mają uciechę kiedy ludzie mający się kibicami białej gwiazdy jadą po osobie która w najtrudniejszym okresie dla klubu nie odwróciła się i dołożyła swoją cegiełke do ratowania naszego klubu.

Straciliście szacunek do Stolara bo nie podał się do dymisji? To jest powód? To brawo. Rozumiem, że macie wielki szacunek do ludzi którzy jak coś im w życiu nie wychodzi to wychodzą na 7 piętro i skaczą. Od tego jest zarząd, żeby kogoś zwolnić. Skąd wiecie czy nie było rozmowy z zarządem i może sam zarząd jeszcze stwierdził, że nie chce szukać nowego trenera, nawet po takiej porażce.
Stolarczyk nie chciał się poddać chciał walczyć do końca ale kiedy zarząd mu podziękował to potrafił odejść z klasą, a nie jak niektórzy trenerzy lecieć do mediów i robić aferę. Dlaczego? A no dlatego, że ma w sercu ten klub i jak mówił w ostatnim wywiadzie dalej ściska z całej siły za niego kciuki.

Nie wiemy czy Stolar w 5 meczach które zostały do końca w full składzie zdobyłby 6 punktów. Natomiast wiemy, że z takim samym zestawem rywali mając praktycznie full skład na początku sezonu zdobył tych punktów 7....
Ostatnio edytowane przez Gunner1906 : 27.12.2019 o godz. 10:13.