Wyświetl pojedynczy post
Lvcas
Member

Od: 11.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.12.2019, 00:15
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
A ja pamietam jak 07 doskonale ustawiał drużynę, ze nikt nie wiedział co ma grać. Widzę co mecz to doskonale przygotowanie kondycyjne drużyny. Widziałem po wyrazie twarzy 07 ze wie jak to wszystko poukładać. Widziałem to wspaniałe rozgrywanie piłki od tylu choć nie mieliśmy do tego wykonawców. Widziałem mądrość 07 w wyciąganiu wniosków z prze.......onych meczów z jeszcze większymi ogórkami.
A tak na serio to przypomnij sobie wolfy co Ci napisałem w temacie meczowym bodajże po 3 kolejce, Gdy byłeś zachwycony nasza obrona. Już wtedy Ci odpowiedziałem ze obrona i cała taktyka to jest DNO!
Nawet teraz po czasie dalej uważam ze 07 powinien być wcześniej wy.......ony. A szacunek mam tylko do tych którzy sami w stosunku do siebie maja szacunek a 07 go zabrakło.
Trener ma być fachowcem przez duże F i nie interesują mnie zasługi. Czy Skowronek takim się okaże ? Nie wiem. Ocenie po okresie przygotowawczym. Czy widać poprawę? Tak ale tak jak napisałem wcześniej jest za wcześnie aby coś konkretnego napisać.
Jedyna poprawa to gra przy stałych fragmentach. Więcej nie zauważyłem. Straciliśmy 2 bramki z najsłabszą drużyną ligi grając w przewadze jednego zawodnika 80 minut a przy odrobinie pecha mogliśmy stracić nawet 3.
Z tym brakiem szacunku do Stolarczyka bym nie przesadzał, bo rok temu drużyna pod jego wodzą grała wyśmienicie w naprawdę trudnej sytuacji...