royalmichael napisał(a):

Serio nie widzisz poprawy gry?
https://mobile.twitter.com/Krotka_Pi...62181861117954
Chyba każda nasza kontra w meczu z Rakowem się tak kończyła (jeśli dobrze pamiętam nasz pierwszy celny strzał w 90min Sadloka gdzieś z 35m?), jak tylko przeszliśmy z piłką za połowę to paraliż i wycofanie aby sobie poklepać w obronie.
Teraz przynajmniej jest jakaś wiara, ciąg do przodu, nawet w meczach w których przegrywamy zdobywamy bramki, jakby się w głowach tych piłkarzy coś odblokowało (a że kondycyjnie leżymy od 70min to należy podziękować tym którzy tak przygotowali drużynę).
|
Serio nie widzisz różnicy w składzie między meczem z Rakowem, a z Pogonią czy ŁKSem? Ja widzę między Zdybowiczem w ataku, a Brożkiem, między Wojtkowskim na skrzydle a Kubą, czy Boguskim na szóstce, a Bashą. Myślałem, że ostatnie 20 minut w Zabrzu otworzyło niektórym oczy (nie mówcie mi tu o przygotowaniu fizycznym bo jakoś z Pogonią i ŁKS wytrzymaliśmy do końca, więc to nie jest nasz główny problem), ale widzę, że niektórzy dalej twierdzą, że mamy szeroki skład i "wystarczyło to dobrze poukładać".
Tak jak zgadzam się z opinią że musieliśmy zmienić trenera bo pewna formuła się wyczerpała tak daleki jest od stwierdzeń że Stolarczyk jest słabym trenerem.
No i bardzo dobrze Gunner1906 zauważył, już skończyła się magia Sobolewskiego, a jeszcze niedawno twierdzono na forum, ze to on za wszystko odpowiadał, a Stolarczyk tylko podpisywał protokół.