Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2019, 13:07
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Kasę ma ale pośmiewiskiem był, beret na pewno mu siadł od tego. Całe życie grać i wszędzie być odrzutkiem to jest przykre i wstydliwe. Kasa to nie wszystko, myslę, że w każdym jest na tyle ambicji i honoru, ze chciałby mieć jakies wyniki. W jego przypadku to nie może powiedzieć że chociaż jeden sezon w życiu zagrał dobrze.
Myślę, że mocno przesadzasz z tym że żadnego sezonu nie zagrał dobrze oraz tym, że wszędzie był pośmiewiskiem.

Chociażby w Zabrzu prezentował się dobrze. Nie przypadkiem poszedł do Polonii, gdy ta chciała walczyć o mistrzostwo. Na Cyprze też po jednym dobrym sezonie poszedł do lepszego klubu "w nagrodę".

Ponadto jakby faktycznie chciał iść do niższej ligi i się "budować" to by tam poszedł. Widocznie wolał być rezerwowym w poważnych ligach i daleki jestem od stwierdzeń, że ktoś zrobił mu krzywdę. Raczej powinien dziękować menadżerowi, że nie pracuje na jakiś magazynach od paru lat.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując