Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2019, 11:55
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To nie jest temat o Stolarczyku , tak chciałbym obu frustratom przypomnieć.
Brak szacunku dla Stolarczyka mówi o was wszystko co trzeba wiedzieć, ale nie musicie się ze swoją głupotą obnosić w każdym temacie, bo zwyczajnie przynosicie wstyd reszcie kiniców Wisły gówniarskimi przydomkami typu "07".

Ty Ogryzek jedteś bardzo prostym człowiekiem, w negatywnym rozumieniu tego słowa, ale sytuacja w jakiej znalazł się Stolarczyk była złożona. Co się stało jak Skowronek zdjął w Zabrzu Maka, Brożka i Błaszczykowskiego wszyscy widzieli.
Ty chamku spadaj ode mnie. Pokazałeś w ostatnich miesiącach jaki z ciebie buc. Wiec nie zajmuj sie ocenianiem innych ludzi tylko spójrz w lustro. Zobaczysz tam bardzo prostego człowieka - sfrustrowanego chama i buca cierpiacego na megalomanie.
(Nie zapomniałem twoich chamskich i wulgarnych uwag na SB mających mnie ponizyc i osmieszyć.)

btw
Zapomniałeś jak obrażałeś mnie jak proponowałem Skowronka na trenera Wisły jako pierwszy na tym forum? Jak mnie wtedy wyzywałeś? Teraz sam piszesz że Skowronek lepszy od Stolarczyka.... Żałosny pajac jesteś. Wszystkich którzy od dawna widzieli lichość Stolarczyka poobrażałeś. (nawet dzisiaj musiałeś dodać swoje zakompleksione uwagi ad personam - "prosty" itd. Po co? Leczysz kompleksy?)

Cytując cie bucu:
Zresztą, o tym wszystkim można dyskutować, ale braku minimum szacunku dla ROZMÓWCY nic nie usprawiedliwia.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 21.12.2019 o godz. 12:33.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...