Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2019, 14:13
Można wiele dywagować o meczu, o naszej kondycji fizycznej, psychicznej całej drużyny. Ja widzę, że od dwóch naszych ostatnich meczów trenerowi Skowronkowi udało się dać bodziec, impuls. Przez dużą część meczu jesteśmy zorganizowani, zawodnicy szczególnie środka pola blisko siebie, formacje blisko siebie. Nawet zaczynamy strzelać bramki pierwsi. Natomiast dla mnie kluczowe w naszych ostatnich meczach są nasze błędy w obronie. Co z tego, że będziemy mieć składne akcje w ofensywie, strzelać bramki, nawet prowadzić w meczu skoro proste błędy w obronie to przekreślają. Dla mnie kluczowy był stracony nasz drugi gol. Jescze 2,3 sekundy przed dośrodkowaniem w pole karne mieliśmy sytuację pod kontrolą, stoperzy też tak się wydaje. 2 sekundy później zawodnik Górnika jest już kompletnie niepilnowany (jakieś 2 albo 3 metry albo nawet 5 metrów luzu by oddać taki strzał głową jaki tylko chce). To o czym my mówimy. Jeśli nasi stoperzy się naprawdę nie ogarną i zaczną naprawdę kryć napastników przeciwnika to będziemy dalej tracić bramki po SFG czy wrzutkach w pole karne w sytuacjach wydaje się opanowanych. Karny Bashy to dla mnie już był po prostu akt rozpaczy, nerwowości że wygrywamy mecz 2-1 a przez nasze nierozgarnięcie i głupotę wypuszczamy zwycięstwo. Cytując klasyka: czwarta bramka ustawiła już mecz do końca.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 11.12.2019 o godz. 21:49.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując