Wyświetl pojedynczy post
Cygan82
Member

Od: 08.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2019, 11:55
Ci którzy mają pretensje do Skowronka o przeprowadzone zmiany powinni się rozpędzić i....... . To panowie trenerzy kogo byście wprowadzili na boisko? Wiedzac ze Brożek ma problem z lydka,Kuba oddycha rękawami, Basha podobnie i Burliga.Macie pretensję do Burego ze go Hiszpan objezdzal,tylko mam pytanie w ktorej minucie meczuBo poki mial siły gral dobrze,jak caly zespol.My na chwilę obecną mamy dwa problemy z ktorymi bedziemy się borykać do końca roku, zjebane przygotowanie fizyczne i obrona.Poza Burym reszta jest do wyjebania w trybie natychmiastowym z obrońców plus Boguski i Silva. Całą kasę jeśli taka mamy na transfery zainwestowac musimy w obroncow. W pomocy trzeba znaleźć zmiennika dla Bashy. Pomoc musimy na wiosne opierać na Kubie Pawłowskim Chuce Maku Wojtkowskim Bashy Saviceviczu i mam nadzieję że ten Żukow też bedzie wzmocnieniem. Tu naprawde jest jakość i siła. Popatrzcie na Chuce, tylko przez Stolarczyka gość się męczył, podobnie jak Pawłowski. Ja wierzę w Skowronka bo widać jego pomysł na grę. Tylko to zasrane przygotowanie do sezonu......... Nie ma co płakać, trzeba przyjść w piątek na mecz w jak najwiekszej liczbie i wyszarpac te 3 pkt wspólnie z chłopakami...
Odpowiedz cytując